U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line

M line is sinds 2001 een serieuze aanbieder van slaapsystemen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. M Line investeert in een hoogwaardig product die zekerheid geeft voor jarenlang slaapplezier. Net zoals meer dan 300 topsporters die op M Line producten slapen verzekerd M Line dat u fit en uitgerust wakker wordt. M Line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de producten resulteren in een gezonde levensstijl. M Line staat voor innovatie en test haar producten uitvoerig om continu de nieuwste inzichten te krijgen en te verwerken in de producten. M Line maakt haar producten met grote zorg en geeft standaard 10 jaar garantie op haar producten. M Line verkoopt boxsprings, bedden, matrassen, kussens en toppers. Het merk wordt aangeraden door topsporters en fysiotherapeuten en is momenteel een van de beste boxspring merken van Nederland!

Uitgelicht: M Line Cool Motion matrassen & M Line Slow Motion matrassen

Auping

Naast M Line is ook Auping een van de beste boxspring merken. Auping bestaat al meer dan 130 jaar en werkt constant aan de beste manieren om uit te rusten. Auping gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Want uitgeruste mensen zijn vriendelijk, scherp, ontspannen en energiek. Auping maakt haar producten met veel aandacht voor detail, het milieu en kijken naar de toekomst. Hun merkwaarden zijn: betrouwbaar, aandacht, open en sociaal. Ze vinden dat er zoveel meer gebeurd dan slapen en dat u in uw slaapkamer de mooiste momenten beleefd. Auping is dé marktleider op het gebied van slapen in de Benelux en biedt boxsprings, bedden, matrassen, topdekmatrassen, spiraalbodems en meer aan.

Wij lichten hier de nieuwe matrassen van Auping uit: Auping Elite matrassen en Auping Elysium matrassen.

Avek

Avek is een Fries beddenmerk die al sinds 1927 bestaat en is momenteel een van de grootste en beste boxspring merken van Nederland.  Roelf Kok die Avek heeft opgericht kreeg in die tijd veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaard afmetingen. Zo kwam hij tot het idee om bedden op maat te gaan maken. Dit wordt in Surhuisterveen nog steeds gedaan door echte vakmensen die topkwaliteit garanderen. Avek maakt alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen: rijke stoffen, innovatieve en duurzame veringen en ventilerende materialen. Avek maakt alles zelf en kunnen daardoor het beste slaapcomfort waarborgen. Met Avek kiest u voor een betrouwbaar bed dat met zorg en vakmanschap is geproduceerd. Avek verkoopt boxsprings, bedden, matrassen, toppers en spiraalbodems.

Uitgelicht: de Avek Ninety boxspring is in 2021 als beste getest door de consumentenbond!

Swissflex

Swissflex bestaat al meer dan 60 jaar en maakt slimme slaapsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Het Zwitserse handwerk is bij hun bedframes, lattenbodems en matrassen zichtbaar en voelbaar. Bij Swissflex hebben ze veel technische kennis en streven ze altijd naar innovatie. De ambitie van Swissflex luidt: individuele oplossingen creëren voor úw slaapcomfort. Swissflex is functioneel, comfortabel en veelzijdig en hét merk met de beste boxspring- en bedsystemen die wij momenteel in onze winkel hebben staan. Het merk heeft als belangrijke waarden passie en veiligheid. Met een fascinatie voor een optimale nachtrust en het streven naar perfectie kan Swissflex de allerhoogste kwaliteit bieden. Bekijk hier onze Swissflex boxsprings, bedden, ledikanten, matrassen, lattenbodems en kussens.

Uitgelicht: de Swissflex uni 22 bridge lattenbodem om in te leggen