Op zoek naar een kledingkast met spiegel?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkast met spiegel

Kledingkast met spiegel

Kledingkast met spiegel

Op deze pagina vindt u een ruime keuze in kledingkasten met een spiegel. U kunt kiezen uit veel verschillende maten, kleuren en uiteraard of u een spiegel deur op een draai of zweefdeurkast zou willen hebben. We hebben kledingkasten van verschillende (Duitse) top merken bij elkaar gebracht en u kunt dus kiezen uit een heel ruim aanbod. Wij zijn er zeker van dat uw nieuwe kledingkast met spiegel er bij zal zitten! Bezoek ons te Geldermalsen, bel of stuur een e-mail en wij helpen u graag.

Kledingkasten met spiegel

Kledingkasten voorzien van een spiegel zijn erg makkelijk! Zo lijkt de (slaap) kamer waar de kledingkast staat een stuk groter. Een ander voor de hand liggend voordeel van een spiegel op uw kledingkasten is uiteraard dat u gelijk kunt zien hoe uw outfit van vandaag er uit ziet!

Kledingkast met spiegel in verschillende uitvoeringen

U kunt uw nieuwe kledingkast met spiegel vrijwel helemaal zelf samenstellen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kledingkast in het wit met een spiegel, of juist een kledingkast in het zwart met een spiegel. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een zweefdeurkast met een spiegel. U kunt in veel gevallen kiezen voor het aantal spiegels op de kast, zo kunt u dus alle deuren voorzien van een spiegel, maar u kunt er ook voor kiezen om maar 1 spiegel op uw kledingkast te laten monteren.  

Kledingkast met spiegel samenstellen

In onze showroom kunnen wij uw nieuwe kledingkast met spiegel helpen samenstellen. Dit doen we met een mooi 3D tekenprogramma. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons in de showroom te komen kunt u ook even mailen of bellen, dan kunnen wij even goed een mooie kledingkast met spiegel voor uw samenstellen.