AVEK SIMMER, de gehele collectie in onze showroom en online!

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

AVEK Simmer boxspring

Kies uw AVEK Simmer Boxspring hier:

AVEK Simmer

AVEK Simmer boxspring

Een Avek Simmer boxspring, is een van de mooiste en beste boxsprings! Een Avek Simmer boxspring wordt voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt in het Friese Surhuisterveen. Een Avek boxspring, en dan ook zeker de Avek Simmer boxspring, staat voor kwaliteit! De Avek Simmer is de enige boxspring van Avek met de zeer goede ventilerende spiraalbodem als basis.

AVEK Simmer aanbieding

Wij doen u graag een passende aanbieding voor een Avek Simmer . Bezoek onze showroom en wij kunnen u ter plaatsen een goede Avek Simmer aanbieding doen. Ook is er de mogelijkheid om op onze site een offerte aanvraag te doen, wij doen u dan graag een Avek Simmer aanbieding.

AVEK Simmer prijzen

De Avek Simmer boxpring prijzen hebben wij volledig op onze website staan. Ook in onze showroom hebben wij alle Avek Simmer prijzen bij de hand. Mocht u een passende prijs voor een Avek Simmer boxspring willen die op uw eisen is toegespitst, doen wij dat graag voor u. Kom naar onze showroom of naar onze website en wij helpen u graag aan de prijzen van de Avek Simmer boxspring.