Auping Original kopen | Stel uw Auping Original bed samen!

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Original

Auping Original

Auping Original online kopen

Het Auping Original bed is heeft eenvoudig design met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de eerste ontwerpen van Auping, namelijk de Auping Cleopatra. De Auping Original is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. In 2014 werd de Auping Original onderscheiden met de award Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Deze award gaat naast design vooral over functie, originaliteit en innovatie.

Frame

Het frame van het Original bed is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Het frame is altijd gecombineerd met een Auping spiraalbodem. De spiraalbodem is voor 80 procent open, waardoor deze extra goed ventileert. De pootjes onder het bed kunnen in een andere kleur worden gekozen dan het frame. Hierdoor kan er een mooi contrast met het bed gecreëerd worden. 

Hoofdbord

Bij het Original bed is er de keuze uit drie bijpassende hoofdborden. Er is keuze uit de Straight, de Outline en de Stitch.

  • De Straight is een minimalistisch houten hoofdboord. Die in de Auping fabriek van Deventer wordt gelakt in een van de tien Auping kleuren.
  • De Outline is een strak vormgegeven hoofdbord met een minimalistisch ontwerp. De houten basis gestoffeerd met de stof naar uw keuze en heeft een ademde voering om het hoofdeinde comfortabel en zacht te maken.
  • De Stitch is een stoer rechthoekig hoofdbord. De gestikte naden creëren een modern gestreept patroon. Het hoofdbord is verkrijgbaar in twee hoogtes en heeft een ademende voering waardoor je je prettiger voelt. Het hoofdbord Stitch kan worden bekleed met een Auping stof naar keuze.

Bijpassend tafeltje

Wil u een glas water drinken of een roman lezen in uw bed? Dit gaat erg gemakkelijk met het bijpassende tafeltje dat door Auping is ontworpen voor het Original bed. Dit ronde houten tafeltje lijkt te zweven op een glad stalen frame. Ondanks de bescheiden omvang is er een breed scala aan opties voor oppervlaktebehandeling. Omdat u kunt kiezen uit 17 kleuren, kunt u zelf het contrast aanbrengen.

Duurzaamheid

Een bed dat een leven lang meegaat, dat klinkt als fantasie. Echter, bij de Auping Original is dit realiteit. Dankzij het oersterke en duurzame stalen frame, kan het bed tientallen jaren meegaan. Het Auping Original bed kan generaties mee. Het Original bed wordt voor een deel met de hand gemaakt en voor een deel met de machine in de Auping fabriek in Deventer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van handwerk en vakmanschap met de laatste ontwikkelen op het gebied van technologie en design.

Auping matras

Het Auping Original bed is uitstekend te combineren met een gestoffeerd matras van Auping. Door een gestoffeerd matras bij uw bed te kiezen, krijgt u een mooie, harmonieuze combinatie van stof en staal. Slaapspecialist van der Schuit biedt u een een ruim aanbod van Auping matrassen. Voor meer informatie over de Auping matrassen klikt u hier.

Slim ontwerp 

Het Original bed is eenvoudig in elkaar te zetten en de montage-onderdelen zijn zó verwerkt dat alleen het strakke frame te zien is. Het is prettig dat het bed makkelijk uit elkaar te halen is. Dit is bijvoorbeeld gemakkelijker tijdens een verhuizing. 

Auping Original kopen

Bent u op zoek naar een Auping Original bed? Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring of ledikant dat aansluit bij uw wensen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander welke voordelen een Auping Original bed te bieden heeft. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden zodat u tegenwoordig een ruime keuze heeft uit verschillende soorten Auping bedden. De bedden van Auping zijn in verschillende lengtes en breedtes te verkrijgen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een Auping Original bed aanschaft en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u weten of een Auping Original het bed is van uw dromen? Wij zien u graag in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. De Auping Original is één van de bekendste Auping bedden in Nederland. 

Auping Original zelf samenstellen

Het Auping Original bed die Slaapspecialist van der Schuit u aanbiedt is gemaakt met een eenvoudig design met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de eerste ontwerpen van Auping. De Auping Original is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Het frame van het Original bed is verkrijgbaar diverse kleuren en het frame is altijd gecombineerd met een Auping spiraalbodem. De spiraalbodem is voor 80 procent open, waardoor deze extra goed ventileert. De pootjes onder het bed kunnen in een andere kleur worden gekozen dan het frame. Hierdoor kan er een mooi contrast met het bed gecreëerd worden. Bij het Original bed is er de keuze uit drie bijpassende hoofdborden. Er is keuze uit de Straight, de Outline en de Stitch. U kunt uw Auping Original bed zelf helemaal samenstellen. Hierdoor past een Auping Original in iedere slaapkamer en heeft u er jarenlang plezier van. 

Auping Original bij Slaapspecialist van der Schuit

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij hebben om een nieuwe bed samen te stellen? Bent u benieuwd of een Auping Original daadwerkelijk aan al uw wensen kan voldoen? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. In onze showroom in Geldermalsen kunt u uw hart ophalen aan de mooiste Auping bedden. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. Daarnaast hebben wij een groot assortiment waar u alles kunt vinden voor uw nachtrust. Denkt u aan matrassen, boxspring bedden en kussens.