Kledingkasten 3 deurs | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 3-deurs

Kledingkasten 3-deurs

Kledingkasten 3-deurs

3-deurs (kleding)kasten zijn er bij Slaapspecialist van der Schuit in allerlei soorten en maten. Een kast met 3 deuren kunt u bestellen in talloze formaten, waaronder 200 en 300 centimeter. Ook kunt u een 3-deurs kast bestellen in verschillende kleuren. Hierbij kunt u denken aan houtkleur, zwart en zijdegrijs. Ook kunt u een 3-deurs kast bestellen met een spiegel. 3-deurs kasten hoeven overigens niet duur te zijn; voor 970 euro heeft u er al een!

Opbergkast 3-deurs 

Bent u op zoek naar een 3-deurs opbergkast? Dat is bij ons geen probleem! De meeste 3-deurs kasten in ons assortiment zijn standaard voorzien van legplanken en kledingstangen. Hierdoor kunt u kleding, bedlinnen en andere materialen eenvoudig opbergen. Bovendien is het mogelijk om extra accessoires zoals ladeblokken toe te voegen aan uw kast. Over dit laatste kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

3-deurs kledingkast zwart

De 3-deurs kasten in dit assortiment zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waaronder de kleur zwart. Een zwarte 3-deurskast ziet er prachtig uit en heeft een luxueuze uitstraling. De zwarte 3-deurskasten zijn te bestellen in verschillende formaten en uitvoeringen. 

3-deurs schuifdeurkast

Bent u specifiek op zoek naar en schuifdeurkast met 3 deuren? Wij staan voor u klaar! We hebben namelijk diverse schuifdeurkasten met 3 deuren in ons assortiment opgenomen. Bekijk de bovenstaande kasten voor meer informatie.