Op zoek naar een Wiemann kast?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Wiemann kasten

Wiemann kast

Een kast voor Wiemann is eigenlijk een kast met een hele lange geschiedenis. De kasten van Wiemann gaan namelijk terug tot maar liefst 1900 (!). Dat was het jaar dat Mathias Wiemann startte met de productie van meubelen op maat. Inmiddels worden er dus al bijna 125 jaar meubelen als kasten gemaakt door Wiemann. De geschiedenis van de Wiemann kasten is wel turbulent geweest, de fabriek heeft 2 wereld oorlogen in Duistsland overleeft en in de begin jaren 90 ook nog eens een grote brand.

Wiemann anno nu

Wiemann in de moderne tijd is met recht een grote fabrikant van onder meer kasten, slaapkamers en bedden. De totale oppervlakte van de fabriek is 98.000 m2 waarvan 48.000 m2 bebouwd is. Dagelijks worden er tussen de 400 en 500 slaapkamers geproduceerd en worden verspreid over heel Europa en zelfs daar buiten!   

Wiemann kledingkast

De kledingkasten van Wiemann zijn vaak leverbaar in vele verschillend breedte en hoogte maten. Naast de verschillende maten zijn de kledingkasten ook nog eens leverbaar in veel verschillende kleuren, van hout tinten tot zwart en wit. De kledingkasten van Wiemann kunt u vaak ook nog verder aankleden met accessoires als een ladeblok of extra planken. Standaard zijn de kasten van Wiemann vaak al voorzien van 1 of 2 legplanken en een roede per compartiment.


Wiemann meubelen

Naast kasten en kledingkasten maakt Wiemann ook andere meubelen. De meubelen die Wiemann nog meer maakt zijn bijvoorbeeld bedden, commodes en nachtkastjes. Deze meubelen passen vaak mooi bij uw nieuwe of bestaande Wiemann kledingkast. Vaak is het zo dat u later nog meubelen kan bij bestellen.