Op zoek naar Cevilit hoeslakens, moltons of spreien?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
Helaas zijn er hier nog geen producten beschikbaar gesteld.

Cevilit textiel

Cevilit

Al ruim 50 jaar is Cevilit een begrip in bed textiel. In het Gelderse Twello worden de moltons, hoeslakens en spreien vervaardigd in hun eigen atelier. Door de eigen productie is het dus ook mogelijk om te kiezen voor een maatwerk product. Heeft u bijvoorbeeld een molton of hoeslaken voor uw caravan nodig, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Doordat het over grote deel van de Cevilit collectie in eigen productie wordt gefabriceerd is de kwaliteitscontrole altijd aanwezig. Niet voor niets worden de producten al jaren aangeboden door de betere slaapspeciaalzaken!

Cevilit spreien

Wij hebben er voor gekozen om de zogenaamde Cevilit City Collection online aan te bieden. Op onze website vindt u de gehele collectie terug. Dit zijn de wat voordeligere geprijsde spreien en leverbaar in verschillende leuke designs en kleuren.
Naast deze collectie is er ook de mogelijk om te kiezen voor een sprei op maat, kom daarvoor naar onze showroom! U bent van harte welkom.

Cevilit hoeslakens

Naast de spreien, biedt Cevilit ook een ruime collectie hoeslakens. In grote lijnen onderscheiden we 2 typen. De jersey hoeslakens en de geweven hoeslakens, vaak ook ”katoenen” hoeslakens genoemd. De hoeslakens van Cevilit zijn leverbaar in alle gangbare hoogtes; normale hoogte (voor traditionele matrassen met een hoogte tussen de 17 en 30 cm), voor toppers (voor topdekmatrassen met een hoogte tussen de 4 en 11 cm) en voor splittoppers (voor topdekmatrassen met een split). Op verzoek kunnen er ook hoeslakens gefabriceerd worden in afwijkende maten, zowel in de hoogte als in de breedte.

Cevilit moltons

Een molton heeft als taak om uw matras of kussen te beschermen tegen met name vocht. Een molton kan er voor zorgen dat een matras tot 2 jaar langer mee gaat! Ook bij het gebruik van een molton sloop om uw kussen neemt de levensloop toe. Een molton is vaak voor het grootste gedeelte van katoen gemaakt, dit katoen wordt wat “opgeruwd” hierdoor kunnen ze gemakkelijker vocht opnemen. De moltons van Cevilit zijn net zoals de hoeslakens leverbaar in verschillende uitvoeringen; als “normale uitvoering”, als topper en voor splittoppers.

Cevilit matrasdekken

Een matrasdek wordt onder het matras gelegd en dus boven op de matrasdrager (spiraal, lattenbodem, enz.) Ze hebben als taak het matras te beschermen tijdens het verschuiven van het matras en tegen optrekkend (condens)vocht. Ze kunnen uitstekend vocht reguleren en helpen dus naast het beschermen van uw matras tegen beschadigen ook voor een beter slaapklimaat. De matrasdekken van Cevilit zijn wasbaar.
Een matrasdek met antislip noppen zorgt er voor dat het matras beter op zijn plaats blijft liggen, ook draagt het bij aan het ventilerend vermogen van het totale bed-systeem.

Cevilit topper hoeslaken

Een hoeslaken voor een topper is wat anders als een regulair hoeslaken. Het is specifiek bedoeld om over een zo genaamd topdek matras te doen ook wel topper genaamd. De Cevilit hoeslakens voor toppers hebben een mooie pasvorm en kunnen eventueel op maat gemaakt worden. Door de hoekhoogte tussen de 15 en 20 cm zijn ze geschikt om over een topper te doen tussen de 5 en 15 cm! Hierdoor wordt voorkomen dat het topper hoeslaken om hoog gaat staan bij de hoeken en ook dat het matras te veel gaat “flubberen”.