Auping Original boxspring | Auping Original boxsprings kopen

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Original boxspring

Auping Original boxspring

Auping Original boxspring kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe Auping Original boxspring? Bent u op zoek naar een uniek bed dat u zelf kunt samenstellen helemaal volgens uw persoonlijke wensen? Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden zodat wij u tegenwoordig een ruim aanbod aan kunnen bieden van diverse Auping bedden. Voor een Auping Original boxspring bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van het prachtige beddenmerk Auping. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Daarnaast kunt u alvast een s rondkijken op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en plaats uw bestelling gemakkelijk online. Een Auping Original boxspring stelt u gemakkelijk zelf samen bij dé beddenspecialist!

Nu tijdelijk ook herfstvoordeel! Gebruik de kortingscode: herfstvoordeel10

Auping Original boxspring kopen

Bent u op zoek naar een Auping Original boxspring? Is uw huidige boxspring aan vervanging toe en heeft u goede verhalen gehoord over een Auping Original boxspring en wilt u deze zelf ervaren? Zoekt u dan niet verder en kom langs in onze showroom in Geldermalsen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij geven u graag professioneel advies voor uw gewenste Auping boxspring. Door de jaren heen is het aanbod van het merk Auping steeds verder uitgebreid zodat u in onze showroom verschillende Auping bedden aantreft. Op deze manier kunt u zelf ervaren welke voordelen een Auping Original boxspring te bieden heeft en of dit bed de toegevoegde waarde heeft die u zoekt voor uw slaapcomfort. Bent u benieuwd naar de voordelen van een Auping bed of wilt u meer weten over de verschillende boxspring bedden die wij u aan kunnen bieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen. 

Eigenschappen van een Auping Original boxspring

Een Auping Original boxspring is samengesteld uit de beste materalen waardoor u optimaal kunt genieten van de voordelen die een Auping Original boxspring heeft. Alle Auping bedden zijn gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Een bed van Auping is altijd samengesteld met vakwerk, handwerk en maatwerk. Al 130 jaar maakt Auping bedden met veel oog voor kwaliteit, design en comfort en dat is nog steeds zo. Alle Auping bedden hebben een spiraalbodem van geweven staal met een fijne open structuur. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie. U heeft bij Auping een ruime keuze uit verschillende stoffen, hoofdboorden, poten, verschillende matras hardheden en afmetingen. Hierdoor is er altijd een Auping Original bed dat bij uw wensen aansluit. Op de boxsprings en bedden van Auping krijgt u zelfs een garantie van 5 tot 10 jaar.  Een Auping Original boxspring stelt u dan ook gemakkelijk zelf samen bij dé beddenspecialist.

Auping Original boxspring zelf samenstellen

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u uw Auping boxspring zelf samenstellen? Dit kunt u gemakkelijk zelf doen via deze gebruiksvriendelijke website. U kunt een gebruiksvriendelijk stappenplan volgen waarin u duidelijk aangeeft welke afmeting u nodig heeft, welk hoofdboord u wilt, welke poten u mooi vindt en welke stof u het beste vindt passen in uw slaapkamer. Als wij uw bestelling binnen hebben gaan wij direct voor u aan de slag om uw gewenste Auping Original boxspring samen te stellen.