Op zoek naar een kledingkast met schuifdeuren?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten met schuifdeuren

Kledingkasten met schuifdeuren

Kledingkasten met schuifdeuren

Bij Slaapspecialist van der Schuit hebben wij een ruim aanbod kledingkasten met schuifdeuren. Kledingkasten met schuifdeuren zijn erg populair. De kastdeuren zitten in een frame, waardoor ze niet naar buiten geopend hoeven worden. Het grootste voordeel is dus dat schuifdeurkasten een hoop meer ruimte besparen dan kasten met draaideuren. Hier kunnen mensen zich snel op verkijken, waardoor een kast met draaideuren bijvoorbeeld tegen het bed aan kan komen. Schuifdeurkasten zijn over het algemeen mooie kasten, omdat ze een strakke uitstraling hebben. 

Kledingkasten met zweefdeuren

Schuifdeuren worden ook wel zweefdeuren genoemd. Dit komt omdat de deuren soepel open zweven. Sommige van onze zweefdeurkasten zijn voorzien van het easy slide systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de deuren geen enkel geluid maken wanneer ze open zweven. Het ziet er prachtig uit als de deuren voorzichtig open zweven.  

Kledingkast schuifdeur spiegel

Schuifdeurkasten kunnen meer gewicht dragen dan draaideurkasten. Dit komt omdat het gewicht van de schuifdeur volledig ondersteund wordt in de rail. Hierdoor is het makkelijker om zwaardere deuren met bijvoorbeeld spiegels te integreren in een schuifdeurkast. Tevens hebben de schuifdeurkasten ook de mogelijkheid van bredere deuren (en dus ook spiegels). Bij de Nolte Concept Me 310 kledingkast kunt u bijvoorbeeld een kast van 320 cm breed bestellen met twee mooie grote spiegels in de kastdeuren. 

Kledingkast schuifdeur 180 breed

In ons assortiment vindt u kledingkasten met schuifdeuren in diverse formaten. Zo ook in de breedte van 180 centimeter. Vrijwel al onze kasten zijn verkrijgbaar in dit formaat. Daarom heeft u een ruime keuze in allerlei modellen en varianten. 

Kledingkast schuifdeur 250 breed

250 centimeter is in de kastenwereld een weinig voorkomend formaat. Wel kunt u een schuifdeurkast bestellen in de breedtes van 240 en 260 centimeter bestellen. Vrijwel alle schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar in deze formaten. 

Grijze kledingkast met schuifdeuren

Kledingkasten met schuifdeuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u ook een schuifdeurkast bestellen in de kleur grijs. Grijze kledingkasten passen in vrijwel elke omgeving en hebben een rustige uitstraling. Een goede keuze dus!