Loddenkemper kledingkast kopen?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Loddenkemper kledingkasten

Loddenkemper kledingkasten

Loddenkemper kledingkast

Loddenkemper is een Duits bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kasten. Het productieproces van Loddenkemper is duurzaam en er wordt gebruikgemaakt van de beste materialen. Daarnaast kenmerken de Loddenkemper kasten zich door prachtige designs. Loddenkemper biedt een breed scala aan kasten aan. Op deze pagina hebben wij een mooie selectie voor u gemaakt. Zo zijn er van Loddenkemper 1-deurs kasten, zweefdeurkasten, draaideurkasten, kasten met lades, hoekkasten en (deels) open kasten. Bovendien zijn deze kasten verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en lakken. De keuze is dus enorm! 

Loddenkemper zweefdeurkast

Bent u op zoek naar een stijlvolle zweefdeurkast van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Loddenkemper aan het juiste adres! Loddenkemper biedt prachtige zweefdeurkasten aan in talloze uitvoeringen. Op deze pagina vindt u de L1000 zweefdeurkast. Deze kast kunt u eenvoudig via onze website bestellen. Ook kunt u langskomen in onze showroom, om zo gezamenlijk uw Loddenkemper L1000 zweefdeurkast samen te stellen. Wanneer u langs komt kunt u namelijk gebruik maken van nog veel meer keuzemogelijkheden, zoals ladeblokken en spiegels. 

Loddenkemper draaideurkast

Zoekt u een goede draaideurkast? Loddenkemper biedt diverse prachtige draaideurkasten aan. Ook in onze showroom kunt u deze draaideurkast(en) bewonderen. De draaideurkasten zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Zo kunt u gaan voor een witte draaideurkast of een hoogglans grijze draaideurkast. De keuzemogelijkheden zijn ongekend!


Loddenkemper hoekkast

Wilt u specifiek een hoekkast kopen? Ook dan is Loddenkemper een aanrader. Op onze website vindt u een mooie hoekkast, voorzien van draaideuren en een open element. Deze kast kunt u eenvoudig via onze website bestellen. Echter kunt u ook langskomen in onze showroom om een hoekkast voor u op maat te laten maken. 

kledingkast zelf samenstellen

Op deze pagina vind u slechts een selectie aan Loddenkemper kasten. Loddenkemper kasten kunnen echter tot in de details zelf samengesteld worden. Graag nodigen wij u daarom uit in onze showroom in Geldermalsen. Wij helpen u graag met het samenstellen van úw Loddenkemper kast! De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos, want u kunt zelf kiezen uit formaat, kleuren, greeplijsten, kastindeling, ledverlichting en meer. Maatwerk is bij Loddenkemper kasten dus geen probleem.