Op zoek naar een garderobekast?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Garderobekasten

Garderobekasten

Garderobekast

Op zoek naar een garderobekast? Wij bij team Slaapspecialistvanderschuit.nl hebben een breed scala aan garderobekasten op onze website staan. Deze kasten zijn gemakkelijk en eenvoudig samen te stellen. De garderobekasten bevatten zeer uitgebreide keuzemogelijkheden zodat u altijd de juiste garderobekast kunt samenstellen.

Garderobekast slaapkamer

De garderobekasten die wij aanbieden kunnen erg veel ruimte kwijt voor bijvoorbeeld uw kleding. Dit is erg gemakkelijk voor in uw slaapkamer waar u uw kleding netjes kan opbergen. Zodoende creëert u rust in de slaapkamer.

Garderobekasten hal

De garderobekasten die wij aanbieden kunnen ook eenvoudig geplaatst worden in een hal. De garderobekast creëert ruimte voor bijvoorbeeld het ophangen van uw jas of het opbergen van uw tas.

Garderobekasten schuifdeuren

Wij bieden ook de optie om te kiezen voor een garderobekast met schuifdeuren. Deze zorgen ervoor dat de kast weinig ruimte vergt en dit zorgt ervoor dat er meer ruimte over blijft.

Kapstok garderobekast

De garderobekasten die wij aanbieden kunnen ook geleverd worden met een handige kapstok. Deze staan echter niet aangegeven in het keuzemenu. Echter bij sterke voorkeur kan dit gekozen worden. U kunt dan contact met ons opnemen zodat wij samen een passende kapstok kunnen kiezen.