Kledingkasten 1 deurs | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 1-deurs

Kledingkasten 1-deurs

Kledingkasten 1-deurs

Bent u op zoek naar een eendeurskast? Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het goede adres! Wij bieden u kasten aan die voorzien zijn van één deur. Deze compacte kasten zijn erg handig. Ze passen immers overal in uw (slaap)kamer! Kijk op onze website voor meer informatie of kom langs in onze showroom. 


1-deurs kledingkast met planken

Wilt u graag een eendeurskast met planken? De meeste eendeurskasten zijn standaard voorzien van 2 legplanken en 1 kledingstang. 

1-deurs kledingkast wit

Kledingkasten met één deur zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zo kunt u bij ons uw eendeurskast samenstellen in de kleur wit. Gaat u voor een volledig witte kast? Of wilt u een kast met een romp van houtimitatie en een witte front? De keuze is volledig aan u!

1-deurs kledingkast zwart

Ook in de kleur zwart kunt u een eendeurskast bestellen. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

1-deurs kledingkast met spiegel

Zelfs met een spiegelfront zijn onze eendeurskasten verkrijgbaar. Een spiegel is erg handig; het voegt immers een extra functie toe aan uw kast. Bekijk onze website voor meer informatie.