Auping Elite matrassen | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
 • Shop
 • Auping Elite matrassen

Auping Elite matrassen

Kies hier uw nieuwe Auping Elite matras: 

Auping Elite matrassen

Het nieuwe matras Auping

Het nieuwe Elite matras van Auping is het naar eigenzeggen van Auping het lekkerste matras waar u ooit op zult liggen. Dat schept natuurlijk de nodige verwachtingen van dit Elite matras! Als we dit matras analyseren zou het inderdaad zomaar kunnen dat u dit matras inderdaad als erg goed zult ervaren, het is namelijk voorzien van de meest nieuwe technieken op het gebied van matrassen en voorzien van de meest luxe materialen die Auping kan gebruiken. Hier onder zullen wij wat meer uitleg geven over de verschillende onderdelen van het Auping Elite matras.

Auping Elite bodytypes

Ook het Auping Elite matras is voorzien van de 4 verschillende bodytypes. Dit zijn de 4 verschillende soorten bodytypes:

 • -Bodytype X
  • Bij dit bodytype zijn de schouders en heupen duidelijk breder dan dat de taille is
 • -Bodytype I
  • Bij dit bodytype zijn de schouders, taille en heupen vrijwel even breed
 • -Bodytype A
  • Bij dit bodytype zijn de heupen breder dan de taille en de schouders
 • -Bodytype Y
  • Bij dit bodytype zijn de schouders breder dan dat de taille en heupen zijn

De bodytypes die gebruikt worden voor het Elite matras zijn dus gelijk aan die van de andere 2 matras series van auping, de Evolve en de Elysium serie. Door het gebruik van de bodytypes heeft de Elite matras serie dus ook de zeer goede basis voor het perfecte matras elk bodytype. Naast de verschillende bodytypes is het matras ook nog leverbaar in 4 verschillende hardheden, de soft, medium, firm en extra firm. Op deze manier is er altijd een matras dat perfect bij u past. In de video hieronder worden de bodytypes nog even kort en duidelijk uitgelegd:

Auping Elite en het comfort   

Het Elite matras voorzien van de meest luxe en fijne toplaag die Auping kan leveren, de Vita Talalay Origins natuurlatex. Deze latex is ongeëvenaarde in veerkracht en uiteraard in ligcomfort. Deze toplaag komt boven op het door u gekozen bodytype.   Om het matras zit de luxe tijk, de bovenkant van de tijk wordt de Welcomepadd genoemd. De Welcompadd bestaat uit een soort van kussentjes die de huis een soort van strelen, heel zacht en behaaglijk u krijgt een echt warm welkom op uw matras. Auping staat al jaren bekend om zijn goed ventilerende producten, ook bij het Auping Elite is dit weer het geval. Het matras is voorzien van Vent-tex. Het Vent-tex is een comfortlaag met een heel open structuur, dit helpt het matras goed te ventileren en draagt ook bij aan de ondersteuning.

De Auping Elite is voor 80% circulaire 

Auping heeft de ambitie om vanaf 2030 volledig circulair te zijn. Met de nieuwe matras serie zijn daarmee al aardig op de goede weg! Het Elite matras is voor 80% circulair, alleen de natuurlatex top laag van het matras is helaas nog niet volledig her te gebruiken.  

Auping Elite review

Onze conclusie over het nieuwe Auping Elite matras op basis van ons proef liggen, de analyse van de gebruikte materialen is erg positief. Uiteraard zal het gevoel en de lighouding nog wel afhangen van ieder individueel persoon, maar door onze kennis van matrassen gaan wij er vanuit dat dit ook zeer zeker voor het merendeel van onze klanten het geval zal zijn. Heeft u een Auping Elite matras aangeschaft bij ons? Dan ben u van harte welkom om een review achter te laten op onze website.  

Auping Elite matras kopen

Bent u op zoek naar een nieuw matras? Is uw huidige matras aan vervanging toe en wilt u zelf ervaren of een Auping matras bij uw gewenste slaapcomfort past? Zoekt u dan niet verder en neem vrijblijvend een kijkje bij het Auping Elite matras van Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten en maten Auping matrassen, die aansluiten bij verschillende slaapwensen. In onze ruim opgezette showroom in Geldermalsen bent u van harte welkom om onze Auping matrassen stuk voor stuk te bekijken en te testen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een nieuw matras koopt en dat u daar een goede keuze in wilt maken. Door gebruik te maken van een Auping Elite matras bent u verzekerd van een goede nachtrust met de juiste drukpunten die uw lichaam nodig heeft. Bent u benieuwd naar de andere voordelen die een Auping Elite matras u aanbiedt? U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom. Het team van Slaapspecialist van der Schuit vertelt u graag meer over een Auping Elite matras.

Kenmerken van een Auping Elite matras

Auping is een van de bekendere merken van boxspring bedden en matrassen. Alle kennis en vakmanschap die Auping heeft opgebouwd in de afgelopen 130 jaar komt samen in een prachtig matras: het Auping Elite matras. Het Auping Elite matras is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium en firm. Het matras is voorzien van vele bijzondere kenmerken, waardoor u prinsheerlijk zal slapen. Het matras is voorzien van drukpunten en is gemaakt met een Vita Talalay Origins comfort laag. De Vita Talalay Origins laag is lekker zacht en veerkrachtig en is de meest duurzame latexsoort die er bestaat. Het Auping Elite matras bestaat grotendeels uit polyester. Dit materiaal heeft een luchtige structuur, waardoor het goed ventileert en gemakkelijk vocht afvoert. Het afvoeren van vocht en een goede ventilatie is erg belangrijk.

Meer weten over een Auping Elite matras?

Bent u benieuwd of een Auping Elite matras aan al uw wensen voldoet? We nodigen u graag uit om een dit Auping matras te testen in onze showroom. Wij zijn gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten uit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Ons team biedt graag zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit kunnen voor u uw gewenste matras inmeten. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunnen wij binnen drie tot vijf weken uw gewenste Auping Elite matras bezorgen.