Kledingkasten 80cm breed | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 80 cm breed

Kledingkasten 80 cm breed

Kledingkasten 80 cm breed

Bij Slaapspecialist van de Schuit vindt u een gevarieerd assortiment aan kasten. Zo is er ook een speciale categorie voor degenen die op zoek zijn naar een kast van 80 centimeter breed. Kledingkasten van 80 centimeter breed zijn er in allerlei kleuren en hoogtes. Gaat u voor een compacte kast van 197 centimeter hoog en 44 centimeter diep? Of wilt u een royalere variant met een hoogte van 240 centimeter en een diepte van 62 centimeter? De keuze is aan u! Bij Slaapspecialist van der Schuit helpen wij u graag met het zoeken van de 80 centimeter kast die bij u past!

Kledingkasten 80 cm breed zwart

Bent u op zoek naar een zwarte kast van precies 80 centimeter breed? Dat is geen probleem bij Slaapspecialist van der Schuit! Vrijwel alle kasten in de breedte van 80 centimeter zijn verkrijgbaar in zwarte kleuren. Bekijk de kasten op deze pagina om het te ontdekken.

Kledingkasten 75 cm breed

Onder de categorie kasten van 80 centimeter breed vallen ook kasten van 75 centimeter breed. De kasten met een breedte van 75 centimeter zijn over het algemeen een stuk scherper geprijsd. Wilt u graag een eenvoudige kast voor 200 á 300 euro? Dan raden wij u aan om naar een kast van 75 centimeter breed te kijken. 

Smalle kledingkast

Bent u op zoek naar een smalle kledingkast? Een kast van circa 80 centimeter breed is dan een goede optie! Een kast van dit formaat is erg smal en past in vrijwel iedere ruimte. Een smalle kledingkast is vrijwel altijd voorzien van één of meer legplanken en een hangroede. Zo kunt u uw kleding, bedlinnen en andere spullen eenvoudig opruimen.

Kledingkast 80 cm maatwerk

Wilt u een kledingkast van 80 centimeter breed met een schuine kant? Wil u een extra hoge kledingkast van 80 centimeter breed? Of gaat u liever voor een 80 centimeter brede kast voorzien van lades? De mogelijkheden wat maatwerk betreft zijn ongekend bij Slaapspecialist van der Schuit! Met een tekenprogramma kunnen wij u in onze showroom helpen aan de kast die bij u past. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Geldermalsen!