Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line bedden

M Line bedden

Over M Line

Op zoek naar M Line bedden? M Line is een Nederlandse matrassenfabrikant van Nederlandse bodem en is voortgekomen uit het in 1991 opgerichte DBC (Dutch Bedding Company). M Line staat voor 'motion line'. De filosofie van M Line is dat wie beter slaapt, beter kan bewegen. Door het meeste uit je nachtrust te halen heb je meer energie. De slogan van M Line is dan ook 'Sleep well. Move better'. M Line bedden zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt. De contouren van het lichaam worden nauwlettend gevolgd waardoor het lichaam volledig kan ontspannen en herstellen. Een M Line bed wordt om die reden dan ook aangeraden door topsporters en fysiotherapeuten. M Line bedden staan garant voor een goede mobiliteit en een uitstekende ventilatie. Met een bed van M Line staat u iedere dag energiek en fris op. 

M Line bedden van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé slaapspecialist. Wij hebben de hoogwaardige M Line bedden dan ook in ons assortiment opgenomen. Het assortiment M Line bedden is groot, de bedden zijn er in veel soorten en maten. Er is hierdoor altijd een M Line bed dat bij u past! U kunt ons hele M Line assortiment vinden op onze website en in onze winkel. Onze winkel is gevestigd in Geldermalsen en is gemakkelijk te bereiken. U kunt bovendien gratis voor de deur parkeren.  ​

Het kopen van een M Line bed

Veel informatie over onze M Line bedden is terug te vinden op onze website. Maar we begrijpen dat u niet dagelijks een bed koopt en dat u zich misschien wel graag wilt laten adviseren. Iedereen heeft nu eenmaal weer andere gewoonten en wensen op het gebied van slapen. Daarom nodigen we u graat uit in onze winkel. Hier kunt u de M Line bedden zelf bekijken en uitproberen. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!  Het is de uitdaging van Slaapspecialist van der Schuit om u het best mogelijke product te bieden. Het is daarbij ons doel om u het beste M Line bed te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Alle bedden in ons assortiment zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd het beste bed bieden van iedere prijsklasse en weet u zeker dat u nooit teveel betaald!

​Naast de beste prijs-kwaliteitsverhouding, bieden wij ook de beste service. Deze service houdt in dat we u een persoonlijk advies geven over het bed dat het beste bij u past én we uw nieuwe bed gratis thuisbezorgen en -indien nodig- monteren. Hier stopt vaak de service van een gemiddelde beddenwinkel. Bij Slaapspecialist van der Schuit is dat niet zo. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe M Line bed als dat u had gehoopt, of dat een product dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Laat het ons dan weten. Als u niet tevreden bent met uw aankoop zorgen wij graag voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden! 

We staan graag voor u klaar bij Slaapspecialist van der Schuit!