Auping Elysium matras kopen | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
 • Shop
 • Auping Elysium matrassen

Auping Elysium matrassen

Kies hier uw nieuwe Auping Elysium matras: 

Auping Elysium matrassen

Het nieuwe circulaire matras van Auping

Het Elysium matras is na de Evolve serie matrassen van Auping de tweede lijn volledig circulaire matrassen. Het matras is gelijk een stuk luxer als dat de Evolve is, het Elysium matras is een matras waar u heerlijk in kan weg zakken. Het wegzakken komt met name door de kleine pocketveertjes in de toplaag van het matras. En daar merkt u met name het grote verschil met de Evolve matras serie.

Auping Elysium matras bodytypes

Net zoals dat bij de Evolve en de nog luxere Elite matrassen zo is, heeft de Elysium matras serie ook de keuze uit 4 verschillende zogenaamde bodytypes:

 • -Bodytype X
  • Bij dit bodytype zijn de schouders en heupen duidelijk breder dan dat de taille is
 • -Bodytype I
  • Bij dit bodytype zijn de schouders, taille en heupen vrijwel even breed
 • -Bodytype A
  • Bij dit bodytype zijn de heupen breder dan de taille en de schouders
 • -Bodytype Y
  • Bij dit bodytype zijn de schouders breder dan dat de taille en heupen zijn

Naast de verschillende bodytypes is het matras ook nog leverbaar in 4 verschillende hardheden, de soft, medium, firm en extra firm. Op deze manier is er altijd een matras dat perfect bij u past. In de video hieronder worden de bodytypes nog even kort en duidelijk uitgelegd:


>

Auping Elysium matras kopen

Als het gaat om een goede nachtrust, is het juiste matras van groot belang. Het Auping Elysium matras is een van de meest populaire keuzes onder de klanten van Slaapspecialist van der Schuit. Dit matras biedt namelijk een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort voor een optimale slaapervaring. Het Elysium matras heeft een unieke combinatie van materialen en technologieën die het comfort, de ondersteuning en de ventilatie optimaliseren. Het matras bestaat uit pocketveren die individueel zijn verpakt, waardoor het lichaam optimaal wordt ondersteund en het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Bovendien zijn de pocketveren in vijf verschillende comfortzones geplaatst, zodat het lichaam op de juiste plaatsen de juiste ondersteuning krijgt. Het Auping Elysium matras is een innovatief product van Auping, een toonaangevend merk op het gebied van slaapcomfort. Het matras is ontworpen om aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit te voldoen en biedt de beste ondersteuning voor een gezonde en goede nachtrust.

Kenmerken van een Auping Elysium matras

Het Auping Elysium matras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er voor iedereen een geschikte maat is. Bij Slaapspecialist van der Schuit kunt u het Auping Elysium matras uitproberen en testen of deze bij u past. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast de pocketveren is de Auping Elysium matras ook voorzien van een comfort laag van latex. Deze laag biedt een extra zachte en comfortabele ondersteuning en zorgt voor een goede ventilatie. Het matras is tevens voorzien van een afneembare en wasbare tijk, die is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor een goede vochtregulatie. Het Auping Elysium matras is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een matras van hoge kwaliteit met een optimale ondersteuning en comfort.

Auping Elysium matras van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé specialist op het gebied van slaapcomfort. Bij ons profiteert u van vele voordelen. Zo bieden wij een ruim assortiment aan slaapproducten van de beste merken, waaronder Auping. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien kunt u bij ons in de showroom onze Auping matrassen uitproberen en testen of deze bij u passen. Ook bieden wij een uitstekende service, zoals gratis levering en montage van uw nieuwe bed of matras. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u verzekerd van een goede nachtrust en een uitstekende service.