Op zoek naar een zwarte kledingkast?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Zwarte kledingkasten

Zwarte kledingkast

Een zwarte kledingkast is een absolute aanwinst voor elke kamer, zeker uw slaapkamer. Een zwarte kast heeft stijl en is goed te combineren met bestaande meubels. Een zwarte kledingkast is leverbaar als zweefdeur of als draaideur, op deze manier kunt u eigenlijk uw nieuwe zwarte kledingkast helemaal maken zoals u zou willen! Op onze website ziet al een ruim aanbod in kleding kasten in de kleur zwart, in onze ruime showroom met veel kast opstelling zijn zelfs nog meer mogelijkheden.    

Zwart kledingkast

De kleur zwart gebruiken in uw nieuwe kledingkast is helemaal van nu! De trend van het moment. De kleur zwart bij een kledingkast wordt door verschillende leveranciers van ons toegepast, zo kunnen Rauch en Wiemann hele mooie kledingkasten leveren in de kleur zwart.   

Kledingkast zwart hout

Sinds kort is het ook mogelijk om een zwarte kast leveren met een hout structuur. Zo heeft Nolte de kleur Eiken imitatie dark chocolate, dit is een hele donkere, tegen het zwarte aan, kleur die passend is in een wat donkerde kamer. 

Kledingkast zwart met spiegel

De meeste kledingkasten in de kleur zwart, kunnen wij ook leveren met een spiegel. U krijgt dan dus de combinatie een zwarte kledingkast met een spiegel. Deze combinatie kunnen we maken met zowel draai als zweefdeurkasten.