Op zoek naar Hypnos bedden?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Hypnos bedden

Hypnos bedden

Hypnos bedden

'' Hypnos the most comfortable beds in the world''. 

Al sinds 1904 maakt dit familiebedrijf uit Groot-Brittannië comfortabele bedden van de mooiste materialen. De Hypnos collectie heeft zijn kwaliteit te danken aan de unieke ambachtelijke productie waarbij alles met de hand gemaakt wordt. Hypnos schenkt niet alleen aandacht aan het maken van de mooiste bedden maar ook aan de effecten op het milieu van de productie hier van. Alle Hypnos producten worden carbon neutraal geproduceerd. Dus niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu!

Als hofleverancier voor het Britse Koningshuis voldoen de eigenschappen van Hypnos aan hoge excellentie, kwaliteit, service en innovatie. Zo is elk Hypnos bed samengesteld uit natuurlijke en duurzame materialen. De boxsprings kenmerken zich door de intelligente pocketveren die in verschillende configuraties schitterende unieke ondersteuning en comfort levels kunnen creëren. Door de verschillende onderdelen zoals boxspring bodems, vlak of verstelbaar, te combineren met de verschillende typen matrassen stelt u uw eigen bed samen.

Belangrijke kenmerken van Hypnos bedden zijn dat ze een schitterende unieke ambachtelijke productie hebben, waardoor 10 jaar volledige garantie op de producten gegeven wordt. Door het vele handwerk kunnen natuurlijke materialen zoals, wol, zijde, en cashmere gebruikt worden in de matrassen, waardoor ze een prachtige natuurlijk slapen collectie hebben samengesteld. Hierdoor zijn er ook geen schuimranden of lijmlagen gebruikt in de slaapsystemen van Hypnos. Hierdoor kunnen Hypnos bedden aan het eind van hun levensduur volledig gerecycled worden.