Op zoek naar een open kledingkast?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Open kledingkast

Open kledingkast

Open kledingkast

Een open kledingkast is erg makkelijk; in één oogopslag heeft u gelijk een goed beeld van wat er in de kast hangt. Ook in wat kleinere ruimtes kan een open kledingkast erg makkelijk zijn. Door het gebrek aan deuren oogt de kast minder pompeus, waardoor deze ook beter past in een kleinere ruimte. Stof kan helaas wel een boosdoener zijn, al valt dat wel mee als u kiest voor veel gedeeltes waarin u kleding kan ophangen.

Uitstraling open kledingkast

Doordat er geen deuren op een open kledingkast zitten kijkt u dus echt in de kast. Dit kan een erg bont en afwisselend geheel zijn, al die verschillende kleuren en vormen zo in uw eigen openkledingkast. 

Open kledingkast samenstellen

Wij kunnen uw open kledingkast vrijwel helemaal op maat voor u maken. Wilt een onderdeel van de openkast bijvoorbeeld ondieper maken, dat kan! 

Open kledingkast met een hoek

Wij werken met verschillende topmerken en kunnen zodoende u een open hoekkast aanbieden precies zoals u zou willen.

Open kledingkast wit 

Een openkledingkast kunnen wij ook in het wit aan u aanbieden. Loddenkemper maakt deze kast precies voor u op maat als u dat zou willen, maar kan ook in standaard maten geleverd worden. Zo kunt u eenvoudig een element bestellen van 40, 50, 80 of 100 cm breed. Op de manier maakt u de kast dus precies zoals u zou willen.