Ledikant kopen | Slaapspecialist van der Schuit | Ledikanten

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Ledikanten

Ledikanten

Wij bieden een ruime keuze in verschillende soorten en type ledikanten. Veel van de verschillende type hebben wij in onze showroom staan en kunt u komen bekijken. In onze showroom hebben we over het algemeen 12 verschillende ledikanten staan.

Kleine stukje historie over het ledikant

Het woord ledikant is van oorsprong en Frans woord. Het betekent veldbed, bedden die van oorsprong veel in het leger gebruikt werden. Met een ledikant werd bedoeld dat het bed verplaats kon worden (net als een veld bed), dit in tegenstelling tot een bedstee, wat in het verleden natuurlijk erg gebruikelijk was.  

Ledikanten van hout

Ledikanten van hout zijn nog steeds erg gebruikelijk. Houten ledikanten zijn er in erg veel verschillende type, van massief eiken hout, tot voordelige (of zelfs goedkoop) houten bedden van spaanplaat. Naast de verschillende type hout die er gebruikt kunnen worden is er ook ruime keuze in verschillende stijlen, zo zijn er bijvoorbeeld erg moderne houten bedden van Auping, of klassieke houten bedden van Frans Bijnen. In onze showroom vind u zeker een houten ledikant die bij u past.

Moderne ledikanten

Moderne ledikant vind u ook bij ons! Kijk eens naar de strakke houten bedden van Auping of van Nolte. Leverbaar in vele verschillende kleuren, maten en ook een ruime keuze uit verschillende hoofdborden, alles om u nieuwe moderne ledikant helemaal af te maken!


Ledikant bedombouw

Een ledikant wordt ook wel eens bedombouw genoemd. Heel simpel gezegd is het dus het gedeelte wat buiten om het bed staat, een soort van kader. Bedombouwen zijn net als zijn naamgenoot het ledikant leverbaar in vele verschillende maten, kleuren en stijlen.   

Ledikant deelbaar

Een echt Nederlands ledikant is wel de deelbare variant: het deelbare ledikant. Het voordeel van een deelbaar ledikant is dat je de 2 verschillende lig helften uit elkaar kunt schuiven. Hierdoor wordt bijvoorbeeld het opmaken en het schoonmaken een stuk eenvoudiger! Deelbare ledikanten kunnen tegenwoordig in hele leuke moderne kleuren geleverd worden. Een deelbaar ledikant wordt soms ten onrechte een senioren ledikant genoemd. Een deelbaar ledikant is dat niet altijd.

Deelbare seniorenbedden. Een deelbaar senioren bed is vaak van vele gemakken voorzien! De twee verschillende lig vlakken kunt u eenvoudig van elkaar weg rollen. Op deze manier kunt u, uw  deelbare seniorenbedden eenvoudig opmaken en schoonmaken. Vaak kunt u uw deelbare senioren bed uitvoeren met (elektrisch) verstelbare bedbodems, dit geeft nog meer comfort! 

Ledikanten online kopen

Bent u op zoek naar ledikanten? Is uw huidige ledikant aan vervanging toe en bent u op zoek naar een ledikanten speciaalzaak waar u een ruime keuze heeft uit verschillende soorten en maten ledikanten die aansluiten bij uw wensen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en biedt u een ruim aanbod aan in verschillende ledikanten die passend zijn voor iedere slaapkamer. Vandaag de dag heeft u de keuze uit verschillende maten maar ook uit diverse eigenschappen. Zo kunt u uw ledikant elektrisch verstelbaar maken voor nog meer comfort. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u direct een overzicht van al onze ledikanten en bedbodems. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de vele voordelen van een ledikant.

Ledikant van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is voor Geldermalsen en omgeving, Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Leerdam, de beddenspeciaalzaak waar u moet zijn. In onze ruime showroom heeft u een ruime keuze in bedden, boxsprings, matrassen, ledikanten, senioren bedden en bed bodems. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Doordat wij centraal gelegen zijn kunt u ook uw auto parkeren voor de deur en zonder afspraak bij ons naar binnen lopen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u persoonlijk advies aanbieden en vertellen wij u graag meer over de voordelen van een ledikant. Door ons grote assortiment hebben wij alles in huis voor onder andere een goede nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen, lakens, boxsprings, bedlinnen, linnenkasten en nachtkastjes. Ons team van specialisten biedt u deskundig advies en wij kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel.

Ledikanten bestellen bij Slaapspecialist van der Schuit

Naast onze fysieke beddenwinkel, kunt u bij ons uiteraard ook al uw bedden, ledikanten en bedden gerelateerde producten ook online kopen. U kunt eenvoudig al onze producten online bekijken, samenstellen en bestellen! Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct online uw bestelling bij ons plaatsen. Via onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u vrijwel direct uw gewenste ledikant vinden en bestellen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag.