Nolte Concept Me kledingkast kopen?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Nolte Concept Me kledingkasten

Nolte Concept Me kledingkasten

Nolte Concept Me kledingkast

Wij, bij Slaapspecialist van der Schuit bieden de Nolte Concept Me kledingkasten aan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor de Concept Me kast. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een zweefdeur- of draaideurkast. U kunt uit diverse kleuren kiezen, met verschillende lades. Zodra u geïnteresseerd bent in extra opties, dan kunt u uw eigen kast samenstellen. Wij hebben diverse bijpassende nachtkasten en andere accessoires.

Nolte Concept Me 300

De Nolte Concept Me 300 is een strakke kast die veel verschillende keuzemogelijkheden biedt. U kunt kiezen uit diverse afmetingen, kleuren, greeplijsten en deuren. Het is optioneel om een spiegel op de deur te nemen. De Nolte Concept Me 300 is ook te bestellen met een softclose systeem. Een softclose systeem zorgt ervoor dat de deuren van de kast geruisloos kunnen sluiten. Bij deze kast kunt u mooie (dimbare) ledverlichting kiezen. 

Nolte Concept Me 310

De Nolte Concept Me 310 kledingkast is een kast die bestaat uit enkel 2 deuren. Er valt een horizontale raamlijst te bestellen. Dit is de strook in het midden van de kast. Zo zie je als het ware 4 deurpanelen en krijgt de kast een andere look. Deze kast is beschikbaar in verschillende formaten. De breedtematen bedragen: 200, 240, 280, 320 cm. De hoogtematen bedragen: 223 en 240 cm.(altijd 2 deurs) U kunt uit verschillende kleuren kiezen voor de kast. Tot slot kunt u kiezen voor een softclosing. Dit zorgt ervoor dat de kastdeuren geruisloos worden afgeremd bij het open-en dichtdoen van de kast. 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de telefoon: 0345 581 835 of via de mail: info@slaapspecialistvanderschuit.nl U bent uiteraard welkom in onze showroom in Geldermalsen!