Op zoek naar een 4 deurs kledingkast?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 4-deurs

Kledingkasten 4-deurs

Kledingkast 4-deurs

Bent u specifiek op naar een kast met 4 deuren? Wij, bij Slaapspecialist van der Schuit, hebben een leuk assortiment aan 4-deurs kasten! Zo zijn er 4-deurs kasten van diverse merken, zoals Nolte en Rauch. Deze merken maken robuuste en betrouwbare kasten die jarenlang meegaan. 4-deurs kasten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook erg handig. Ze bieden namelijk veel opbergruimte. 

4-deurs kledingkast zwart

4-deurs kledingkasten zijn er in allerlei kleuren. Zo ook in de kleur zwart. Voor een zwarte kledingkast met 4 deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Vrijwel elke 4-deurskast is in de kleur zwart te bestellen! Een zwarte 4-deurskast heeft een prachtige uitstraling. Bovendien geeft een zwarte kleur uw kast een luxueuze look. Daarnaast is het mogelijk om bij de meeste kasten de kleur zwart te combineren met een andere kleur. Op deze manier voegt u extra contrast toe. 

4-deurs kledingkast met spiegel

Ook zijn verschillende van onze 4-deurs kasten verkrijgbaar met spiegel. Een spiegel voegt een extra dimensie toe aan uw kast. Dankzij de spiegel is de kast extra geschikt voor op uw slaapkamer. Bijvoorbeeld als u rustig uw kleding wilt passen. 

4-deurs kledingkast met schuifdeuren 

4-deurs kasten zijn er in 2 uitvoeringen: met schuifdeuren en draaideuren. De varianten met schuifdeuren (ook wel zweefdeuren genoemd) zien er bijzonder uit. De deuren zweven immers over elkaar heen dankzij een speciaal systeem. De kasten van het merk Rauch zweven synchroon open en dicht. Dit betekent dat wanneer u de middelste deuren opent, deze tegelijk openzweven. Vandaar dat de kast sychroon open en dicht gaat.