Kayori beddengoed, dekbedovertrekken, hoeslakens en meer!

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Kayori textiel

Kayori bedtextiel

Kayori heeft als doel: ''de wereld een beetje beter maken''. Dit doen zij door alleen met partners te werken die Global Organic Textile Standard (GOTS), Oeko-Tex 100, BSCI keurlabel (Business Social Compliance Initiative) en Max Havelaar Fairtrade gecertificeerd zijn. Dit betekent dat de producten van Kayori duurzaam en verantwoord geproduceerd worden. Alles wat het Kayori label draagt wordt dus geproduceerd volgens de strengste milieunormen, veilige humane omstandigheden en onder het gebruik van schadelijke stoffen. Door voor een product van Kayori te kiezen kiest u niet alleen voor een bijdrage aan onze planeet maar ook voor een kwaliteitsproduct. 

Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld door te kiezen voor de mooiste natuurlijke vezels. De Kayori collectie maakt gebruik van verschillende biologische natuurlijke materialen zoals katoen en linnen. De collectie is zorgvuldig samengesteld, zo kunt u binnen verschillende stories kiezen uit de mooiste dessins voor dekbedvertrekken of ontwerpen voor hoeslakens en bijpassende accessoires zoals plaids, kussenslopen en spreien.