Op zoek naar een 2 deurs kledingkast?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 2-deurs

Kledingkasten 2-deurs

Kledingkasten 2-deurs

Voor 2-deurs kledingkasten ben u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres! 2-deurs kledingkasten zijn er in diverse frontuitvoeringen, kleuren, en formaten. Wat frontuitvoeringen betreft heeft u een ruimte keuze. Gaat u voor de eenvoudige Concept Me 300 of kiest u voor een stijlvolle 20UP 4A? De 2-deurs kasten zijn er in allerlei kleuren, waaronder zijdegrijs, wit en houtkleur. Doordat u bij veel kasten meerdere kleuren kunt kiezen, kunt u extra accenten aanbrengen op uw kast. De keuze is helemaal aan u! 

2-deurs kledingkast met schuifdeuren

Vrijwel al onze 2-deurs kledingkasten zijn voorzien van schuifdeuren, ook wel zweefdeuren genoemd. Het voordeel van deze schuifdeuren is dat ze soepel en geluidloos open en dicht gaan. Schuifdeuren zijn erg praktisch; ze zwenken immers niet uit en nemen daardoor minder ruimte in beslag. 

2-deurs kledingkast met legplanken

Standaard zijn de 2-deurs kledingkasten voorzien van legplanken. Vaak zitten er ook kledingstangen bij. Legplanken en kledingstangen zijn ontzettend handig bij uw kast. Ze zorgen er immers voor dat uw kleding, bedlinnen, kussens en andere spullen eenvoudig opgeruimd kunnen worden. Wilt u uw kast uitbreiden met extra legplanken? Dat kan! Bestel uw extra legplanken via de website of neem contact met ons op.