Op zoek naar een witte kledingkast?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Witte kledingkasten

Witte kledingkasten

Witte kledingkasten

Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij mooie witte kledingkasten aan. Witte kledingkasten zijn erg populair, omdat ze goed staan in elk interieur. Je hoeft geen rekening te houden met bepaalde kleuren in de slaapkamer, omdat er altijd een match is. Daarnaast zorgt de witte kleur voor rust in de slaapkamer. Wit is namelijk geen opvallende kleur, maar juist een hele subtiele kleur. Daar komt bij dat wit het licht weerkaatst, waardoor de slaapkamer een stuk ruimtelijker lijkt. Onze witte kledingkasten zijn in alle vormen en maten op onze website te bestellen. Zo kunt u de breedte, hoogte en het aantal deuren kiezen die perfect passen in uw slaapkamer.

Witte kledingkast samenstellen

Op onze website kunt u altijd alle producten volledig samenstellen naar wens. U kunt een tal van combinaties maken en verschillende kleuren bekijken en kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Zo hoeft u niet de deur uit of te bellen naar onze winkel om de passende kledingkast samen te stellen. Het verschilt per merk en product welke opties er precies zijn. Zo kan er gekozen worden voor een witte kledingkast met mooie houten kastdeuren. Dit geeft een unieke twist aan de kast. 

Witte kledingkast met spiegel

Wilt u altijd goed voor de dag komen? Een witte kledingkast met spiegel is momenteel ook erg populair. Niet alleen omdat het ideaal is om uw outfit voor de dag te bekijken, maar ook omdat de ruimte waar de kledingkast staat een stuk ruimtelijker wordt. Op onze website zijn er veel verschillende mogelijkheden om een kledingkast met spiegel te bestellen. U kunt kiezen voor een 2-deurs kast met één spiegel of juist beide kastdeuren met spiegel. Wilt u een witte kledingkast met 4 deuren met alle 4 een spiegel of juist 2 spiegels in het midden dan is die mogelijkheid er ook.

Hoogglans witte kledingkast

Los van een witte kledingkast met hout of een spiegel bieden wij ook kasten in hoogglans wit. Een hoogglans witte kast ziet er erg strak uit door de moderne uitstraling. Het geeft een unieke look en een gevoel van kwaliteit. Daarnaast is hoogglans ook nog eens makkelijk schoon te maken en dat is fijn bij een lichte kleur waar vlekken sneller zichtbaar zijn.

Kledingkasten met extra opties

Wij, bij Slaapspecialist van der Schuit, onderscheiden ons in het aanbieden van producten, waarbij een groot deel van de keuzemogelijkheden online op de website staan. Zo kunt u een groot aantal combinaties maken, alle kleuren op de website zien en extra accessoires bestellen voor een optimale gebruikerservaring. Ondanks die ruime keuzemogelijkheden zijn de kasten die wij aanbieden op de website zo uitgebreid dat wij niet tot in detail alle keuzes op de website kunnen plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: led-verlichting, mooie profielkransen (met passe-partout), buitenrekken, panorama deuren en andere extra's of accessoires. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt dan contact opnemen door naar ons te bellen op: 0345 581 835 of te mailen naar: info@slaapspecialistvanderschuit.nl

Uiteraard bent u ten alle tijden van harte welkom in onze mooie showroom in Geldermalsen. Hier kunnen wij op locatie een goed en persoonlijk advies geven!