Beddinghouse, ruime keuze en snel geleverd, bezoek onze website

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Beddinghouse textiel

Beddinghouse

Beddinghouse

Beddinghouse is een merk dat bed- en badtextiel produceert. De collecties zijn zeer modieus en spelen in op de laatste trends op het gebied van zowel fashion als van slapen, maar er zijn ook vele tijdloze dekbedovertrekken te vinden bij Beddinghouse. Zo heeft het merk Beddinghouse voor ieder wat wils: jong en oud, kortom; bij Beddinghouse zit u altijd goed!

Beddinghouse levert als sinds jaar en dag een mooie collectie dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken collectie van Beddinghouse is zeer gevarieerd. of u nou een moderne of juiste een klassieke slaapkamer heeft, binnen de Beddinghouse collectie zult u zeer zeker een passend dekbedovertrek vinden. Beddinghouse dekbedovertrekken zijn er in verschillende kwaliteiten, zo kunt u kiezen voor een koel katoenen dekbedovertrek van Beddinghouse of voor een heerlijk zacht satijn dekbedovertrek van Beddinghouse.

Beddinghouse dekbedovertrek

Beddinghouse dekbedovertrekken zijn vaak ontworpen in de laatste trends door een eigen ontwerp studio te Lisse. De dekbedovertrekken van Beddinghouse zijn dan ook vaak trend zettend. Uiteraard heeft Beddinghouse ook een aantal tijdloze dekbeovertrekken met de bekende teksten en de leuke blok motieven.