Beste eenvoudig uw nieuwe Jensen matras, bekijk ze hier.

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Jensen matrassen

Jensen Matrassen

Bent u op zoek naar nieuwe matrassen voor uw Jensen boxspring? Wij kunnen u helpen. Wij leveren nieuwe en originele Jensen matras kernen voor elk type Jensen bed. 

Vaak gaan de boxsprings van een Jensen bed erg lang mee, maar de toppers en matrassen hebben een minder lange levensloop. De matrassen van Jensen hebben een mooie hoes, deze hoes is vaak kleurend bij de rest van het Jensen bed. De stoffen van de Jensen wisselen eens in de zoveel tijd, zodoende dat de kans groot is dat de stof die u nu heeft niet meer leverbaar is.  
Het is dus van belang dat de hoes behouden blijft, zodoende dat wij de matras kern aanbieden, dus zonder de buiten hoes. U kunt u eigen hoes dus behouden en de inhoud van het matras vervangen.  

De verschillende type Jensen matrassen

Jensen levert 4 verschillende type matrassen op dit moment. Deze matrassen zijn in de loop van de tijd steeds verbeterd, maar de hoogte is in grote lijnen wel gelijk gebleven. Zodoende kunt eenvoudig het zelfde type matras kiezen zoals u deze nu ook al heeft. De 4 verschillende matarssen van Jensen zijn deze:

  • Jensen matras Diplomat
  • Jensen matras Ambassador
  • Jensen matras Prestige
  • Jensen matras Supreme

Alle 4 de verschillende type Jensen matrassen zijn leverbaar in 4 verschillende hardheden namelijk de Soft, Medium, Firm en de X Frim, afhankelijk van uw lichaamsbouw kunt u deze kiezen.

De veren van de Jensen matrassen

Sinds kort maakt Jensen gebruik van de unieke Aloy 3.0 pocketveren. Alleen de matrassen uit de Diplomat serie is voorzien van de Sense 2.0 veer. Het grote verschil tussen deze type veren is dat de Aloy 3.0 serie zijn voorzien van 2 extra veren binnen in de veer. Door dit systeem is de eerste aanraking erg zacht en vervolgens komt er steun. De Jensen matrassen met het Aloy 3.0 systeem passen zich voortdurend aan op uw lighouding, zo kan uw schouder perfect wegzakken in de matrassen.    

Combineer uw nieuwe Jensen matras met 1 van deze Jensen toppers:

Jensen StarroseJensen Tempsmart, Jensen Softline III, Jensen Softline II en Jensen Softline I.

Optimale kwaliteit door uitvoerige testen

In de video hieronder laat Jensen zien hoe zij hun producten uitgebreid testen. Zo testen ze bijvoorbeeld bij matrassen de volgende 4 zaken:

  1. Comfort en ontspanning
  2. Netheid en frisheid
  3. Droog en prettig bedklimaat
  4. Betrouwbaarheid en veiligheid

Het is echt interessant om te zien hoe ze deze testen uitvoeren en zeker de moeite waard om even te kijken!