Auping Noa, de collectie in onze showroom en online!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Auping Noa

Auping Noa

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou. Er is met veel liefde aan de het Auping bed Noa gewerkt, en dat is te zien. Het hoofdbord is met erg veel detail opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten zijn netjes gefreesd.

Ook heeft het bed alleen maar zachte vormen, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Het bed wordt gedragen door taps toelopende poten met mooie details. Ze zijn iets naar binnen gericht, waardoor het lijkt alsof het bed in je slaapkamer zweeft.

Auping Noa

Eva Harlou

Noa is ontworpen door de Deense architect en ontwerper Eva Harlou. Eva studeerde in 2003 af aan de Aarhus School of Architecture. Haar Scandinavische vorm, functie en schoonheid komen terug in al haar ontwerpen.

Kleuren van het Auping Noa bed

Het Auping bed Noa wordt afgewerkt met zes beitskleuren. Deze zijn geïnspireerd op de zachte en rustige natuur. Ze passen allemaal perfect bij het Scandinavische ontwerp. De kleuren zijn: Balanced oak, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak.

Het hoofdbord

Het licht gebogen en elegante hoofdbord heeft een verticale uitsparing. Dat maakt het bed subtiel en luchtig. Liever een gesloten hoofdbord? Dat kunnen wij ook. Het hoofdbord is met een verborgen steun aan het bed bevestigd. Daardoor lijkt hij achter het bed te zweven. Het gebogen hoofbord krult als het ware om het bed. Leuk om in te kruipen. Met een kopje thee, of je geliefde.

Tafeltje

Het tafeltje van het Auping bed Noa kan als nachtkastje of als tafeltje worden gebruikt; simpelweg door hem te kantelen. Het frame is gemaakt van de Deep black gepoedercoated staal. Het blad van het tafeltje is gemaakt van beuken en te verkrijgen in dezelfde afwerking als het Auping bed Noa. Aan het tafeltje zit een magazinehouder die je makkelijk onder het blad kan vastmaken, zodat als je het tafeltje op z’n kant zet, het de grond niet raakt.

Houten wiel het design kenmerk van het Noa bed

Het houten wiel is een bijzonder designelement van Auping Noa. De wielen zijn niet alleen erg mooi, maar ze kunnen ook echt draaien. Op het eerste gezicht lijkt het niet het geval te zijn, omdat het stuurmechanisme in het stuur is verstopt. Met behulp van de rollen verplaats je het bed gemakkelijk. Dit is handig als u de slaapkamer opnieuw wilt inrichten. Of als u per ongeluk iets achter het bed verliest.

Het Noa bed, rust in de woonkamer

Noa kan ook gebruikt worden als slaapbank. Het luchtige Scandinavische ontwerp van Noa is perfect voor open ruimtes in je huis, zoals woonkamers, gangen en zelfs overdekte terrassen.

Oersterk en duurzaam beukenhout

De keuze voor hout is heel bewust. Dit natuurlijke materiaal van het Auping bed Noa past perfect bij de vorm van het bed en is zeer duurzaam. Het beukenhout is erg sterk en heeft een lange levensduur.