Rauch 20UP kasten kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Rauch 20UP kasten

Rauch 20UP kasten

Rauch 20UP

De kasten uit de 20UP serie kunnen grofweg onderverdeeld worden in 3 categorieën: 20UP, 20UP Scale en 20UP Wood. In eerste categorie, 20UP, kunt u kiezen uit talloze fronttypes. Kiest u voor het veelzijdige fronttype 1A? Of gaat u voor het rustigere fronttype 6A? Bekijk de bovenstaande pagina voor meer informatie. In de categorie 20UP bieden wij talloze kasten aan, zodat er voor elk budget en elke smaak een geschikte kast te vinden is.

De tweede categorie heet 20UP Scale. In deze categorie kunnen kasten compleet op maat gemaakt worden. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Omdat het op maat samenstellen van kasten altijd in de winkel gebeurt, hebben we geen kasten uit deze categorie in de winkel staan. Bent u geinteresseerd in het zelf samenstellen van uw 20UP kast? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Geldermalsen!

De derde categorie bevat kasten die massief houten elementen bevatten. Deze categorie heet dan ook 20UP Wood. Op onze pagina vindt u een prachtige 20UP Wood kast, voorzien van massief eikenhout. Houten kasten zien er prachtig uit! Wilt u meer weten over de 20UP Wood serie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!


Rauch Black

De Rauch 20UP kasten behoren tot de zogenoemde Black serie. De kasten van deze serie kenmerken zich door bijzondere designs, uitstekende afwerking, prachtige frontuitvoeringen, individuele accessoires en maatwerk. De Black serie onderscheidt zich daarnaast met diverse kwaliteitskenmerken. Zo heeft u 10 jaar fabrieksgarantie op alle kasten. Daarnaast zijn de kasten duurzaam geproduceerd in Duitsland. Hiervoor mag Rauch een ‘Gouden M’ op haar producten vermelden. Dit certificaat garandeert u als consument dat de kast gecontroleerd is op kwaliteit, veiligheid en een gezond woonklimaat. Kortom, de Rauch 20UP kasten uit de Black serie zijn ontzettend veelzijdig en van topkwaliteit.

Online kast kopen

Wilt u online een kast kopen? Dan kunt u eenvoudig online een 20UP kast kopen! Veel van onze 20UP kasten zijn online te bestellen. Met behulp van een eenvoudig keuzemenu kiest u de afmetingen, kleuren en andere eigenschappen van uw kast. Met een paar klikken kunt u eenvoudig online een Rauch 20UP kast bestellen. Bovendien wordt deze kast gratis bij u thuisbezorgd!

Kledingkast kwaliteit

Zoekt u een kledingkast van goede kwaliteit? Dan kunt u naar de Rauch 20UP serie kijken. Deze serie kenmerkt zich door een hoge kwaliteit voor een relatief scherpe prijs (ten opzichte van andere merken). Bekijk hierboven ons aanbod!