Kledingkasten 100 cm breed | Slaapspecialist van der Schuit

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 100 cm breed

Kledingkasten 100 cm breed

Kast 100 cm breed 200 cm hoog

De kledingkasten 100 cm breed bij slaapspecialistvanderschuit.nl kunnen geleverd worden in 200 cm hoog. Wij hebben verschillende kastenleveranciers die deze hoogte ondersteunen en kunnen leveren. Wij kunnen u een breed aanbod aanbieden van kasten in de breedte van 100 cm en de hoogte 200 cm.

Lage kast 100 cm breed

Wij bij slaapspecialistvanderschuit.nl proberen er alles aan te doen om u als klant optimaal te kunnen helpen. Zo bieden wij ook lage kasten aan van 100 cm breed. Deze kledingkasten zijn vaak lager dan 200 cm breed. Dit is handig in bijvoorbeeld kleine kamers met weinig ruimte of in woningen waar het plafond laag is.

Kast 100 cm breed wit

Bijna alle kasten bij ons op de website kunnen gekozen worden in de kleur wit. Zo ook de kasten van 100 cm breed. Deze kunnen vaak gekozen worden in meerdere tinten wit en vaak heeft u ook de keuze uit extra opties met betrekking tot de kleur wit. Zo leveren wij bij sommige kasten extra kleuren zoals hoogglans wit en mat wit. 

Kledingkasten 100 cm breed kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast? Bent u op zoek naar een speciaalzaak, waar u terecht kunt voor het samenstellen van kledingkasten 100 cm breed? Zoekt u dan niet dan verder. We heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en maten kledingkasten. Een kledingkast kan en mag niet ontbreken in een slaapkamer. Door een kledingkast goed te combineren met een prachtig ledikant of boxspring, kunt u een mooie sfeer creëren. De experts van Slaapspecialist van der Schuit denken daarom graag met u mee over het samenstellen en vinden van kledingkasten 100 cm breed. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in kledingkasten steeds verder uit kunnen breiden. Hierdoor heeft u bij ons vandaag de dag een ruime keuze uit diverse afmetingen, kleuren en verschillende frontjes. Al onze kledingkasten 100 cm breed passen bij uw slaapkamer. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen.

Ruim aanbod in kledingkasten 100 cm breed

Slaapspecialist van der Schuit biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. In de loop van de jaren heeft Slaapspecialist van der Schuit zijn naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden en weten vele klanten ons vanuit regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht gemakkelijk te bereiken. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, die wij graag professioneel adviseren. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een kledingkast koopt en dat u een weloverwogen besluit wilt nemen. U kunt bij ons een afspraak inplannen, zodat wij weten dat wij u kunnen verwelkomen. Samen met u bespreken wij graag uw wensen en lopen wij een rondje door onze ruim opgezette showroom. Wij vertellen u graag meer over de voordelen die de kledingkast van 100 cm breed u biedt. Wij verkopen verschillende kledingkasten van diverse merken. Al onze aangeboden kledingkasten zijn gemaakt van goede materialen, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.

Kledingkasten 100 cm breed direct bestellen

Bent u benieuwd naar ons aanbod in kledingkasten of wilt u meer weten over bijpassende producten in uw slaapkamer? Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ook het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zien u graag binnenkort in onze ruim opzette showroom!