Auping Essential kopen | Stel uw Auping Essential bed samen!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Essential

Auping Essential

Het Auping Essential Bed is een bedframe, mooi vormgegeven, met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, geschikt voor elke slaapkamer. Auping Essential is ontworpen volgens basiswaarden. Iedereen wil een gevoel van veiligheid ervaren, het geborgen voelen in je bed door het licht gebogen hoofdbord. Door de slanke lijnen is het bed fris en helder.

Kies uw eigen Essential

Het bed is ontworpen door het Berlijnse Designers Duo Köhler & Wilms en is bedoeld voor de jonge dromer die zichzelf nog niet in de andere Auping designs zag liggen. De verfijnd vormgegeven Essential laat een moderne vorm van minimalisme zien. Het frame van het Auping bed Essential is volledig recyclebaar, waardoor het als duurzaam besteld kan worden.

Kleuren

Het frame kan helemaal gekozen worden naar uw smaak, dit komt door het grote aanbod in kleuren. Het geven van jou lievelingskleur aan het frame wordt gedaan door middel van poedercoaten. Dankzij het poedercoaten is de verf kleurrijk en slijtvast. Er is keuze uit 10 verschillende kleuren.

Potenset

Ook is er de keuze uit 2 verschillende poten. De standaardpoten brengen het Auping bed Essential 50 cm boven de grond. Wilt u het bed nog hoger hebben, dan kan er gekozen worden voor de verhoogde poten die de lighoogte verhoogt met 7 cm. De onderzetpootjes kunnen ook in een ander kleurtje gekozen worden dan de gepoedercoate kleur van het frame.

Tafeltjes

Om van het Auping bed Essential helemaal je droombed te maken kun je ook kiezen voor tafeltjes. Deze zijn gemaakt van oersterk beukenhout en passen met hun vorm en uitstraling perfect bij het Auping bed Essential. 

Het gemak van de Essential

Het Auping bed Essential is modulair opgebouwd. Dit houdt in dat hij erg makkelijk uit elkaar te halen is en daardoor erg handig is voor mensen die hun bed weleens verplaatsen of zelfs gaan verhuizen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het Auping bed Essential. 

Fris wakker worden in de Essential

Een goede bedbodem is erg belangrijk tijdens uw nachtrust. Doordat u en uw matras de beste ondersteuning krijgen, kunt u elke dag heerlijk dromen. Met de juiste bedbodem kan uw matras beter ventileren. Hierdoor wordt de levensduur van het matras verlengt en kunt u nog meer comfort uit het matras halen. Alle bedbodems van Auping zijn Spiraalbodems. Deze bestaan uit gevlochten staal, waardoor het een open structuur heeft die goed ventilerend is.

5 voordelen van een Auping Spiraalbodem

De bedbodems van Auping zijn allemaal ‘Smart’. Ze bieden veel meer dan goede ventilatie en ondersteuning. Er zijn namelijk drie Auping Smart Bases, waarbij u kunt kiezen wat u precies wilt verstellen: alleen het rugdeel, het rugdeel en voeteneind of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun. Uw Auping bed kan bediend worden via uw telefoon of tablet. Ook blijft u niet langer wakker van een snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een memoryfunctie die uw favoriete instellingen onthoudt, zodat u niet telkens opnieuw uw bedbodem moet instellen in uw favoriete stand. 

Garantie 

De standaard garantie op ledikanten is 2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw Essential registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar.

Auping Essential samenstellen

Bent u op zoek naar een Auping dealer? Heeft u uw oog laten vallen op een Auping Essential bed? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende regio's. Door onze centrale ligging zijn wij perfect aan te rijden vanuit de regio's Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u als geen ander van dienst zijn en vertellen wij u graag meer over de Auping Essential. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Auping producten. Wilt u meer weten over onze aangeboden Auping Essential bedden? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen die een Auping Essential bed u kan bieden. 

Auping Essential bed van Slaapspecialist van der Schuit

Het Auping Essential Bed is een bedframe, mooi vormgegeven, met een ruim aanbod in kleuren om uit te kiezen. Hierdoor is een Auping Essential passend voor elke slaapkamer. Het Auping Essential bed is ook modulair opgebouwd. Dit houdt in dat hij erg makkelijk uit elkaar te halen is en daardoor erg handig is voor mensen die hun bed weleens verplaatsen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een Auping bed aanschaft en dat u daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze ruim opgezette showroom. In onze showroom te Geldermalsen ontvangen wij dagelijks een groot aantal klanten, al deze klanten adviseren wij op een eerlijke en duidelijke manier. Wij zien het als een uitdaging om voor elke klant het beste product te bieden, of dat nou gaat om een hoeslaken of een compleet bedsysteem. Wij staan graag voor u klaar. 

Meer weten over een Auping Essential bed?

Bent u benieuwd of een Auping Essential bed aansluit bij uw slaapwensen? U kunt vrijblijvend een kijkje bij ons nemen. Ons team van specialisten staan u graag te woord en kunnen zelfs uw gewenste matras voor u inmeten. Op deze manier weet u zeker dat u de goede maat heeft én de juiste hardheden van het matras voor een goede nachtrust. Wij zien uw aanvraag voor een afspraak in onze showroom in Geldermalsen graag tegemoet.