Auping Essential kopen | Stel uw Auping Essential bed samen!

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Essential

Auping Essential

Het Auping Essential Bed is een bedframe, mooi vormgegeven, met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, geschikt voor elke slaapkamer. Auping Essential is ontworpen volgens basiswaarden. Iedereen wil een gevoel van veiligheid ervaren, het geborgen voelen in je bed door het licht gebogen hoofdbord. Door de slanke lijnen is het bed fris en helder.

Kies uw eigen Essential

Het bed is ontworpen door het Berlijnse Designers Duo Köhler & Wilms en is bedoeld voor de jonge dromer die zichzelf nog niet in de andere Auping designs zag liggen. De verfijnd vormgegeven Essential laat een moderne vorm van minimalisme zien. Het frame van het Auping bed Essential is volledig recyclebaar, waardoor het als duurzaam besteld kan worden.

Kleuren

Het frame kan helemaal gekozen worden naar uw smaak, dit komt door het grote aanbod in kleuren. Het geven van jou lievelingskleur aan het frame wordt gedaan door middel van poedercoaten. Dankzij het poedercoaten is de verf kleurrijk en slijtvast. Er is keuze uit 10 verschillende kleuren.

Potenset

Ook is er de keuze uit 2 verschillende poten. De standaardpoten brengen het Auping bed Essential 50 cm boven de grond. Wilt u het bed nog hoger hebben, dan kan er gekozen worden voor de verhoogde poten die de lighoogte verhoogt met 7 cm. De onderzetpootjes kunnen ook in een ander kleurtje gekozen worden dan de gepoedercoate kleur van het frame.

Tafeltjes

Om van het Auping bed Essential helemaal je droombed te maken kun je ook kiezen voor tafeltjes. Deze zijn gemaakt van oersterk beukenhout en passen met hun vorm en uitstraling perfect bij het Auping bed Essential. 

Het gemak van de Essential

Het Auping bed Essential is modulair opgebouwd. Dit houdt in dat hij erg makkelijk uit elkaar te halen is en daardoor erg handig is voor mensen die hun bed weleens verplaatsen of zelfs gaan verhuizen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het Auping bed Essential. 

Fris wakker worden in de Essential

Een goede bedbodem is erg belangrijk tijdens uw nachtrust. Doordat u en uw matras de beste ondersteuning krijgen, kunt u elke dag heerlijk dromen. Met de juiste bedbodem kan uw matras beter ventileren. Hierdoor wordt de levensduur van het matras verlengt en kunt u nog meer comfort uit het matras halen. Alle bedbodems van Auping zijn Spiraalbodems. Deze bestaan uit gevlochten staal, waardoor het een open structuur heeft die goed ventilerend is.

5 voordelen van een Auping Spiraalbodem

De bedbodems van Auping zijn allemaal ‘Smart’. Ze bieden veel meer dan goede ventilatie en ondersteuning. Er zijn namelijk drie Auping Smart Bases, waarbij u kunt kiezen wat u precies wilt verstellen: alleen het rugdeel, het rugdeel en voeteneind of het rugdeel, voeteneind en de hoofdsteun. Uw Auping bed kan bediend worden via uw telefoon of tablet. Ook blijft u niet langer wakker van een snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een memoryfunctie die uw favoriete instellingen onthoudt, zodat u niet telkens opnieuw uw bedbodem moet instellen in uw favoriete stand. 

Garantie 

De standaard garantie op ledikanten is 2 jaar. Maar als u na uw aankoop uw Essential registreert wordt deze garantie verlengd tot in totaal 5 jaar.

Auping Essential samenstellen

Is uw huidige bed aan vervanging toe en bent u op zoek naar een Auping Essential bed? Heeft u goede verhalen gehoord over een Auping Essential en wilt u graag meer weten over de voordelen van dit stijlvolle bed? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is een beddenspeciaalzaak die gevestigd is in Geldermalsen. Wij zijn daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende producten voor uw slaapkamer. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende producten die het slaapcomfort nog beter maken. Denkt u aan bedlinnen, kussens, matrassen, ledikanten en boxspring bedden. Wilt u meer weten over de voordelen van een Auping Essential? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze beddenspeciaalzaak in Geldermalsen om de Auping Essential te bekijken en uit te proberen. 

Auping Essential van Slaapspecialist van der Schuit

De Auping Essential kenmerkt zich door zijn mooie design, strakke poten en de mooie kleuren waarmee u uw het bed kunt samenstellen. Door de kleur te bepalen, de poten te kiezen en de maten in te voeren heeft u direct uw gewenste Auping Essential in een handomdraai samengesteld. Het Auping Essential bed heeft een mooi vormgegeven bedframe met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, geschikt voor iedere slaapkamer. Heeft u uw zinnen gezet op een Auping Essential bed? Dan heeft u de keuze uit 10 verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd een passende kleur die bij uw wensen past. U kunt er ook voor kiezen om uw Auping Essential compleet te maken met een prachtig hoofdbord. Om van het Auping Essential bed helemaal uw droombed te maken kunt u ook nog kiezen voor bijpassende tafeltjes. Deze zijn gemaakt van oersterk beukenhout en passen met hun vorm en uitstraling perfect bij het Auping bed.

Auping Essential bestellen

Heeft u de keuze kunnen maken en wilt u uw Auping Essential bed bestellen bij Slaapspecialist van der Schuit? U kunt langs komen in onze showroom. Hier staan onze specialisten u graag te woord en vertellen zij u graag meer over de passende mogelijkheden voor het samenstellen van uw gewenste droombed. Daarnaast kunt u ook online uw Auping Essential bed bestellen. U doorloopt een duidelijk stappenplan.