Mooie hoekkast kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Hoekkasten

Hoekkast 

Bent u op zoek naar een mooie hoekkast? Wij bieden u diverse hoekkasten aan! Onder andere van het Duitse merk Rauch. Hoekkasten zijn ontzettend praktisch, omdat ze enerzijds compact zijn en anderzijds voldoende opbergruimte bieden. Met een hoekkast kunt u precies dat onbenutte hoekje van uw (slaap)kamer praktisch benutten!  

Hoekkledingkast

Op deze pagina vindt u vooral hoekkledingkasten. U bent hier dus op het juiste adres! Hoekkledingkasten zijn altijd voorzien van accessoires, zoals hangroedes en legplanken. Hierdoor kan uw kleding gemakkelijk en netjes opgeborgen worden. Hoekkledingkasten zijn er bovendien in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Gaat u voor de scherp geprijsde hoekkast Celle, of een luxe hoekkast van het Duitse merk Hülsta? 

Hoekkast slaapkamer 

Een hoekkast is bijvoorbeeld geschikt voor in uw slaapkamer. Al onze hoekkasten zijn geschikt voor slaapkamers. U kunt uw bedlinnen, kussens, kleding en andere zaken eenvoudig opbergen in de hoekkast. Bovendien ziet een hoekkast in uw slaapkamer er prachtig uit! 

Hoekkast industrieel 

Wilt u graag een hoekkast met een industriële uitstraling? Dat is uiteraard mogelijk! Onze hoekkasten zijn helemaal zelf samen te stellen: u kunt zelf de romp- en frontkleuren kiezen. Hierdoor kunt u zelf een industriële hoekkast samenstellen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een zwarte kastromp te combineren met een grijze frontkleur en aluminium greeplijsten 

Hoekkast hoog en laag 

Onze hoekkasten zijn verkrijgbaar in hoge en lage varianten. De hoge varianten zijn 235 centimeter hoog, terwijl de lage varianten 223 centimeter hoog zijn. De hoge varianten bieden uiteraard wel meer opbergruimte.  

Hoekkast kleding 

Door de ruime indeling van de kast kunt u er gemakkelijk uw kleding in opbergen. Uw kleding blijft hierdoor netjes bewaard. De hoekkast zorgt ervoor dat de hoek efficiënt benut wordt en creëert als het ware extra ruimte voor bijvoorbeeld uw kleding.  

Hoekkast met deuren 

De hoekkasten worden standaard geleverd met (draai)deuren. Een hoekkast met deuren zorgt ervoor dat uw spullen netjes en eenvoudig bewaard kunnen worden achter de deuren van uw hoekkast. De deuren van een hoekkast creëren rust en zorgen voor een opgeruimde slaapkamer.  

Hoekkast hout 

De hoekkasten van Rauch, Hülsta, Loddenkemper en de andere merken zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit hout. Het hout geproduceerd en gefabriceerd in Duitsland wordt gecontroleerd en getoetst aan zeer strenge voorwaarden. Omdat de hoekkasten zo streng getoetst worden kunnen de fabrikanten de kwaliteit van het hout waarborgen voor hun consumenten. De hoekasten van hout geven bovendien een rustige en duurzame uitstraling aan uw slaapkamer.