M Line matrassen, bekijk de nieuwe Cool Motion serie.

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:

M Line matrassen

M Line matras

Kies hier uw nieuwe matras van M Line. Vrijwel alle matrassen van M line zijn leverbaar binnen 6 weken en sommige populaire maten zelfs sneller! Mocht u een vraag hebben over de verschillende matrassen van M Line, over de levertijd, de prijs of een speciale actie, kunt u altijd contact met op ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, om de verschillende M Line matrassen zelf te proberen.

M Line matras

M Line

M Line is een Nederlandse fabrikant van matrassen welke gevestigd is in het Brabantse Uden. Bij M Line draait alles om een optimale nachtrust. De producten van M Line worden specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat uw lichaam de perfecte slaaphouding aanneemt. Deze slaaphouding zorgt ervoor dat uw lichaam tijdens de nacht uitermate goed kan uitrusten. Dit is ook een van de belangrijke redenen waardoor topsporters en fysiotherapeuten een M Line matras aanbevelen. M Line matrassen staan daarnaast voor Nederlandse topkwaliteit, door het gebruik van duurzame producten en productiewijzen te combineren geven zij u een garantie die kan oplopen tot 10 jaar.


Over M Line

M Line is een matrassenfabrikant van Nederlandse bodem en is voortgekomen uit het in 1991 opgerichte DBC (Dutch Bedding Company). De filosofie achter de matrassen van M Line is: 'Wie beter slaapt, kan beter bewegen'. De slogan van M Line is dan ook 'Sleep well. Move better'. Een M Line bed zorgt ervoor dat het lichaam de juiste slaaphouding aanneemt. Door de contouren van het lichaam nauwlettend te volgen, kan het lichaam op een M Line matras volledig ontspannen en herstellen. Fysiotherapeuten en topsporters raden de matrassen van M Line om die reden dan ook aan. Een M Line matras is een Nederlands kwaliteitsproduct dat ervoor zorgt dat u iedere dag fris en energiek opstaat.

Een M Line matras van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé slaapspecialist. De hoogwaardige matrassen van M Line vindt u dan ook terug in ons assortiment. M Line biedt verschillende soorten en maten matrassen. Zo is er altijd wel een M Line matras dat aansluit op uw wensen en behoeften. Ons aanbod M Line matrassen staat op onze website en is te vinden in onze winkel in Geldermalsen.

Veel informatie over onze M Line matrassen is te vinden op onze website. Misschien vindt u het toch prettiger om onze winkel te bezoeken zodat u zich kunt laten adviseren. Een bed is nu eenmaal heel persoonlijk en iedereen heeft weer andere gewoonten en wensen op het gebied van slapen. Komt u daarom naar onze winkel. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Het is voor ons de uitdaging om u het best mogelijke product te bieden. Het is daarbij ons doel om u het beste M Line matras te bieden in de prijsklasse die u in gedachten heeft. Alle matrassen in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd het beste M Line matras bieden van iedere prijsklasse en weet u zeker dat u nooit teveel betaald!

Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze service houdt in dat we u een persoonlijk advies geven over het matras dat het beste bij u past en we alle matrassen gratis thuisbezorgen. Vaak houdt de service hier bij de gemiddelde beddenwinkel op. Maar bij ons niet! Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe M Line matras als dat u had gehoopt, of dat een product dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Zeg het ons als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop. Wij zorgen dan graag voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

M Line matras

Een M Line matras heeft een aantal unieke eigenschappen; M Line matrassen vormen zeer makkelijk met de contouren van het lichaam mee; M Line matrassen zijn erg duurzaam, u krijgt er maar liefst 10 jaar garantie op; Een M Line matras ventileerd als traagschuim matras zijnde erg goed.

M Line matras ervaringen

De ervaringen die onze klanten hebben met een M Line matras hebben zijn overwegend positief. Om uw ervaringen met de M Line matras ook positief te laten zijn adviseren wij u om naar onze showroom te komen en samen met een van onze adviseurs een matras van M Line te komen testen en te ervaren.

M Line matrassen prijzen

De M Line matras prijzen variëren. De M Line matrassen prijzen zijn afhankelijk van het type M Line matras en de maat van het M Line matras. M Line matras prijzen hebben wij in onze showroom en op onze site duidelijk kenbaar gemaakt. Mocht u een ander idee hebben over uw M Line matrassen prijzen, vernemen wij dat graag van u, wij staan altijd open om een M Line matras prijs wat aan te passen, zodat u het matras van M Line bij ons koopt.

M Line matrassen

Over M Line

M Line is een Nederlandse matrassenfabrikant en is voortgekomen uit het in 1991 opgerichte DBC (Dutch Bedding Company). 'Wie beter slaapt, kan beter bewegen', is de filosofie achter de M Line matrassen. De slogan van M Line is dan ook 'Sleep well. Move better'. M Line matrassen zorgen ervoor dat het lichaam de juiste slaaphouding aanneemt. Hierdoor kan het lichaam op een M Line matras volledig ontspannen en herstellen. M Line matrassen worden dan ook aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters. Een M Line matras is een Nederlands kwaliteitsproduct dat ervoor zorgt dat u iedere dag fris en energiek wakker wordt.

M Line matrassen van Slaapspecialist van der Schuit

Als slaapspecialist hebben wij de hoogwaardige M Line matrassen vanzelfsprekend in ons assortiment. Er zijn verschillende typen M Line matrassen. Zo is er altijd wel een M Line matras dat aansluit op uw wensen en behoeften. Ons aanbod M Line matrassen staat op onze website en is uiteraard ook door u zelf te bekijken in onze winkel in Geldermalsen.

Veel informatie over onze M Line matrassen is te vinden op onze website. Misschien vindt u het toch prettiger om onze winkel te bezoeken zodat u zich kunt laten adviseren. Een bed is nu eenmaal heel persoonlijk en iedereen heeft weer andere gewoonten en wensen op het gebied van slapen. Komt u daarom langs bij onze winkel in Geldermalsen. U krijgt dan een persoonlijk advies van onze adviseurs. Zo bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort!

Onze missie is om u het best mogelijke product te bieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. Alle matrassen in ons assortiment zijn dan ook geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we u altijd het beste M Line matras bieden van iedere prijsklasse en weet u zeker dat u niet teveel betaald!

Bij Slaapspecialist van der Schuit staat ook service hoog in het vaandel. Deze service houdt in dat we u een persoonlijk advies geven over het matras dat het beste bij u past en we uw nieuwe matras gratis thuisbezorgen. Vaak houdt de service bij de gemiddelde beddenwinkel op nadat u uw aankoop heeft gedaan. Maar bij ons niet! Het kan namelijk altijd gebeuren dat u toch niet zo lekker slaapt op uw nieuwe M Line matras als dat u had gehoopt, of dat een product dat u bij ons heeft aangeschaft eerder slijtage vertoont dan verwacht. Mocht u niet 100% tevreden zijn met uw aankoop, laat het ons dan weten. Graag zorgen wij dan voor een oplossing. Het is onze missie om u als klant gelukkig te maken - en te houden!

Graag tot ziens bij Slaapspecialist van der Schuit!


M Line matrassen

Over M Line

De slogan van M line: 'Sleep well, move better' kent u misschien wel. M Line produceert matrassen en kussens die zorgen voor een betere nachtrust waardoor u 's morgens fitter wakker wordt. M line matrassen zijn populair onder topsporters omdat de matrassen zorgen voor een optimale slaaphouding van het lichaam, waardoor de spieren tijdens de slaap kunnen herstellen. Met de M Line matrassen is een goede nachtrust verzekerd. Ook fysiotherapeuten bevelen de producten van M Line aan. De producten van dit Nederlandse kwaliteitsmerk vindt u uiteraard bij Slaapspecialist van der Schuit.

M line matrassen bij Slaapspecialist van der Schuit

Bij Slaapspecalist van der Schuit vindt u alles voor een goede nachtrust. Wij bieden producten van bekende kwaliteitsmerken, zoals M line, AVEK en Eastborn. We heten u graag van harte welkom in onze grote showroom in Geldermalsen waar u een groot aanbod vindt van matrassen, boxsprings, kussens, bedtextiel, kasten en bedbodems. Wanneer u wilt kunt u uw volledige slaapkamerinrichting bij ons aanschaffen. We bezorgen al uw aankopen kosteloos bij u thuis, en zetten uw nieuwe aankopen indien nodig ook voor u in elkaar. Bij Slaapspecialist van der Schuit is het ons doel om iedere klant gelukkig te maken. We willen iedere klant het beste product kunnen bieden. U vindt daarom in ons assortiment uitsluitend producten met een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zo betaalt u nooit teveel voor bijvoorbeeld uw matras of uw kussen.

Bij Slaapspecialist van der Schuit geven we u graag persoonlijk advies wanneer u een nieuw matras wilt aanschaffen. Een nieuw matras kopen is natuurlijk niet iets wat u dagelijks doet. Wanneer u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste matras geven we u graag advies op maat. Zo zijn er een aantal factoren waarmee u rekening moet houden als u een nieuw matras aan wilt schaffen. Kijk bijvoorbeeld naar uw slaaphouding en uw postuur. Dit heeft invloed op de mate waarin een matras geschikt is voor u. Onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst zelf op uw gemak onze matrassen te bekijken en uit te proberen in onze showroom. Wanneer u zich wilt laten adviseren, staan onze adviseurs voor u klaar.

Bent u enthousiast geworden over onze M Line matrassen? Kom dan langs in onze showroom. Het is ook mogelijk om M Line matrassen aan te schaffen via onze webshop. Ook wanneer u daar uw bestelling plaatst bezorgen we uw nieuwe matras kosteloos bij u thuis. We horen graag van u waar we u mee van dienst kunnen zijn!


Mline matrassen