Kledingkast met draaideuren kopen?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten met draaideuren

Kledingkasten met draaideuren

Kledingkasten met draaideuren

Kledingkasten met draaideuren: ze zijn er in allerlei soorten en maten bij Slaapspecialist van der Schuit! Zoekt u een draaideurkast met precies 3 draaideuren? Zoekt u een draaideurkast van exact 180 centimeter breed? Zoekt u een draaideurkast in de kleur mat zwart? Het is allemaal mogelijk! Op deze pagina vindt u een ruime selectie aan kledingkasten met draaideuren. 

Kledingkast kopen

Wilt u een kledingkast kopen met draaideuren? Dan bent u aan het juiste adres! Kledingkasten met draaideuren kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen. U kiest zelf het formaat en de kleuren. Een kledingkast hoeft helemaal niet duur te zijn; vanaf 800 á 900 euro hebt u al een prachtige kledingkast van hoge kwaliteit. De kledingkasten met draaideuren zijn uit te breiden met talloze extra's

Draaideurkast slaapkamer

Een draaideurkast is uitermate geschikt voor op de slaapkamer. De kast kan dan gebruikt worden om bedlinnen, kleding en andere spullen netjes op te ruimen. Met een draaideurkast kunt u uw slaapkamer helemaal compleet maken. 

Draaideurkast met legplanken

Alle draaideurkasten zijn standaard voorzien van enkele legplanken en kledingstangen, afhankelijk van het type en merk dat u kiest. Ook is het mogelijk om extra legplanken erbij te bestellen. Dit kan via onze website, of door contact met ons op te nemen. Extra legplanken zijn enorm handig, want ze vergroten de opbergcapaciteit van uw kledingkast!

Moderne kledingkast

Zoekt u een moderne kledingkast? Ook moderne kledingkasten vindt u in ons assortiment! Glazen deuren, greeplijsten van chroom en andere details maken dat uw kledingkast een moderne uitstraling krijgt. U kunt zelf uw moderne kledingkast samenstellen. 

Kledingkast 250 breed

Kledingkasten met draaideuren zijn verkrijgbaar in talloze breedtes variërend van 160 tot 400 centimeter. Voor iedereen is er dus wel een geschikt formaat te vinden! De breedte van 250 centimeter is echter niet gebruikelijk in de wereld van de kasten. Toch zijn er genoeg alternatieven; onze kledingkasten zijn verkrijgbaar in de breedtes 240 en 260 centimeter.  

Draaideurkast op maat 

Op deze pagina staan diverse draaideurkasten in allerlei soorten en maten. Staat de door u gewenste draaideurkast er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Het is namelijk mogelijk om uw eigen kledingkast volledig zelf samen te stellen! Alle kledingkasten kunnen compleet op maat gemaakt worden. Zelf kunnen alle denkbare accessoires hier aan toegevoegd worden. Zo kunt u een kast creëren die helemaal aan uw eisen voldoet!