Mérens bedden, boxsprings van natuurlijke materialen

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Mérens bedden

Mérens bedden

Kies hier uw nieuwe Mérens boxspring:

Mérens bedden

De naam Mérens is afkomstig van het paardenras Mérens. Mérens paarden zijn oorspronkelijk afkomstig uit de Pyreneeën, zijn sterk en kunnen goed overweg met de verschillende weertypen. De Mérens bedden hebben sterk vergelijkbare eigenschappen, zodoende dat er voor deze naam gekozen is. 

Het Mérens matras 

Het matras van de Mérens is de absolute basis van het uitstekende ligcomfort. Het matras heeft als basis een pocketveer die compleet van rand tot rand loopt, hierdoor heeft het matras geen vervelende schuimkaders aan de zijkanten. Zowel aan de onder als aan de bovenzijde zijn de pocketveren afgedekt met hennep, paardenhaar, katoen en schapenwol. De hennep zorgt voor stevigheid, het paardenhaar voor optimale ventilatie, het katoen voor een betere vochtopname en het schapenwol voor zacht en maximaal slaapcomfort. 

De Mérens boxspring

De basis van het bed is de boxspring, deze boxspring is net als het matras voorzien van pocketveren en staat op een degelijk houten frame. Boven op de veren is een laag hennep geplaatst voor stevigheid en vervolgens een laag katoen. De boxspring zelf is bekleed met een meubelstof naar keuze. ook is er een ruime keuze in pootjes, dit maakt het geheel helemaal af.