Bekijk hier onze kledingkasten in hoogglans wit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten hoogglans wit

Kledingkasten hoogglans wit

Kledingkasten hoogglans wit

In ons assortiment hebben wij enkele kledingkasten in de kleur hoogglans wit opgenomen. Bij Slaapspecialist van der Schuit hebben we van deze hoogglans wit een mooie selectie gemaakt. U vindt hier onder andere hoogglans witte kasten van het merk Nolte. Hoogglans witte kasten zijn een lust voor het oog! De kasten glanzen namelijk prachtig in het licht van uw (slaap)kamer. Hoogglans witte kasten hebben bovendien als voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. 

Hoogglans wit met spiegel

Op deze pagina staan geen hoogglans kledingkasten met spiegel. Deze kasten kunnen we echter wel aanbieden! Hiervoor nodigen wij u uit in onze showroom in Geldermalsen. Hier kunnen we samen kijken naar de talloze mogelijkheden die er zijn. 

Hoogglans wit met laden

Hoogglans kledingkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Op deze pagina vindt u ook een prachtige hoogglans witte kledingkast met laden. Deze laden kunnen in een contrasterende kleur gekozen worden, waardoor uw kast er prachtig uit komt te zien. Bovendien zijn de laden erg handig; ze bieden immers extra opbergruimte.