Deelbaar ledikant kopen? | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Deelbare Ledikanten

Deelbare ledikanten

Op onze website bieden wij een ruim assortiment aan deelbare ledikanten aan. Een deelbaar ledikant is ontzettend handig, want de twee delen van het bed zijn eenvoudig uit elkaar te schuiven. Dit maakt het schoonmaken van de vloer onder uw bed heel gemakkelijk. Deelbare ledikanten zijn meestal gemaakt van hout. Daarom zijn ze zeer degelijk en gaan ze lang mee. Deelbare ledikanten kunt u via onze webshop bestellen. Daarnaast kunt u bij ons in de showroom komen, waar wij ook enkele deelbare ledikanten hebben staan. Wij nodigen u van harte uit bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen! Onze medewerkers staan klaar om u van een deskundig advies te voorzien!

Senioren ledikanten

Deelbare ledikanten zijn bij uitstek geschikt voor senioren. Bent u op hogere leeftijd of hebt u moeite met lopen? Dan is een deelbaar ledikant dé oplossing voor u! Een deelbaar ledikant is eenvoudig uit elkaar te schuiven. Door wieltjes kunt het bed verrollen waardoor het makkelijk is om uw bed op te maken of om schoon te maken onder het bed.