Auping Auronde kopen | Stel uw Auping Auronde bed samen!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Auronde

Auping Auronde

Het Auping Auronde bed is een echte designklassieker. Zo is de Auping Auronde gemaakt van hout met karakteristieke aluminium details.  Het bed is een klassieker dankzij het feit dat het al in 1973 werd ontworpen door designer Frans de la Haye. In de jaren 70 was dit een revolutionair ontwerp door de ronde vorm en felle kleuren. Maar zelfs nu is het bed nog revolutionair. Alle kleine details zijn volledig naar eigen stijl en smaak aan te passen. U krijgt hierdoor het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu. 

Nederlands Ontwerp

De Nederlandse ontwerper Frans de la Haye ontwierp het Auping bed Auronde in 1973. "Ik wil een bed maken dat lang gebruikt kan worden (veel bedden waren destijds gemaakt van spaanplaat en raken snel beschadigd) en gemakkelijk te monteren en demonteren." Daarom koos hij voor beukenhout en stelde hij karakteristieke aluminium verbindingsstukken voor, die een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp.

Auping herkomst 

Auronde: Een revolutionair product uit 1973, met zijn ronde vorm en heldere kleuren.

Nu, 45 jaar later, is het weer revolutionair door het gebruik van nieuwe materialen en de kleurkeuze voor aluminium onderdelen.

Tegelijkertijd zijn er meer dan 1.000.000 verkocht en is er in elke straat in Nederland wel een Auronde.

Auping uitvoeringen

Het Auping bed Auronde is verkrijgbaar als een- en tweepersoonsbed. Ook is de Auronde verkrijgbaar in een tweepersoons deelbare variant. Deze kan erg gemakkelijk uit en naar elkaar schuiven. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw bed op te maken en de slaapkamer schoon te maken. Ook kan er gekozen worden uit 3 verschillende hoogte voor de Auronde: 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm. U kunt uw Auronde helemaal afmaken door verschillende accessoires: Achterelement, hoofdbord en een tafeltje.

Auping Kleuren

Het Auping bed Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kunt u kiezen uit 10 kleuren voor de lak en 6 beitsen op het eiken- of walnotenfineer. De lak is verkrijgbaar in de kleuren: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red of Night blue. De beits in verkrijgbaar in de kleuren: Natural oak, Natural walnut,  Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak. Als laatste kan er gekozen worden voor Aluminium oogjes. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest Green, Blush, Coral Red, Rusty red, Night blue of Aluminium.

Materiaal

De basis van elk Auping Auronde bed is oersterk beuken. Bij Auping wordt altijd gekozen voor duurzame en kwalitatieve materialen, omdat we geloven dat je beter slaapt in een bed dat is gemaakt met aandacht voor de wereld om ons heen. Het oersterke beukenhout van het Auping Auronde bed is opgebouwd uit 15 lagen, waardoor de Auronde erg lang meegaat.

Auping spiraalbodem 

Een goede bedbodem is erg belangrijk tijdens het slapen. Doordat u en uw matras de beste ondersteuning krijgen, kunt u elke dag heerlijk dromen. Dankzij de juiste bedbodem kan uw matras ook beter ademen. Hierdoor blijft uw matras lang goed. Al onze bedden hebben een spiraalbodem. De spiraalbodem van Auping is gemaakt van geweven staal waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, zorgt deze voor een uitstekende ventilatie. Het geeft je lucht.

Auping Auronde online kopen

Bent u op zoek naar een Auping Auronde? Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen. Wij beschikken over een ruim assortiment van onder andere prachtige Auping Auronde boxspring bedden die u naar uw eigen wens kunt samenstellen. Een Auping Auronde bed is tijdloos en past in iedere slaapkamer. Door een prachtige Auping Auronde boxspring te plaatsen krijgt u slaapkamer een tijdloze uitstraling en u heeft een comfortabel en prachtig bed. Bent u benieuwd welke samenstellingen er allemaal mogelijk zijn? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom. Daarnaast kun u alvast eens rondkijken op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel uw Auping Aurona bed gemakkelijk online. 

Bestel uw Auping Auronde bij Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van het prachtige merk Auping. U vindt onze slaapspeciaalzaak in Geldermalsen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken voor inwoners uit de regio's Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bieden u een groot assortiment aan voor een geweldige nachtrust. Denkt u aan kussens, matrassen en prachtige boxspring bedden van Auping. Wij bieden u deskundig advies en kunnen zelfs uw perfecte matras inmeten. De Auping Auronde boxspring bedden zijn gemaakt van oersterk beukenhout. Door gebruik te maken van deze prachtige houtsoort krijgt uw slaapkamer een tijdloze en krachtige uitstraling. Het is mogelijk om uw Auping Auronde bed aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Naast de prachtige uitstraling van een Auping Auronde bed mag u ook verwachten dat Auping Auronde ook de beste matrassen heeft. Uw bed moet namelijk goed kunnen ventileren en uw lichaam de juiste ondersteuning geven. Bekijk online ons complete assortiment of kom eens een kijkje nemen in onze winkel.

Stel uw Auping Auronde samen!

Heeft u uw keuze kunnen maken en bent u net als wij verliefd geworden op de Auping Auronde? U kunt uw Auping Auronde in diverse kleuren laten spuiten. Daarnaast kunt u de spiralen bepalen en het type matras. Bij de Auping Auronde heeft u  een ruime keuze uit verschillende opties zodat u het altijd mogelijk is om een bed samen te stellen dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.