Auping Auronde kopen | Stel uw Auping Auronde bed samen!

Heeft u een vraag? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Auping Auronde

Auping Auronde

Kortingscode duurzame deals: aupingduurzamedeals

Het Auping Auronde bed is een echte designklassieker. Zo is de Auping Auronde gemaakt van hout met karakteristieke aluminium details.  Het bed is een klassieker dankzij het feit dat het al in 1973 werd ontworpen door designer Frans de la Haye. In de jaren 70 was dit een revolutionair ontwerp door de ronde vorm en felle kleuren. Maar zelfs nu is het bed nog revolutionair. Alle kleine details zijn volledig naar eigen stijl en smaak aan te passen. U krijgt hierdoor het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu. 

Nederlands Ontwerp

De Nederlandse ontwerper Frans de la Haye ontwierp het Auping bed Auronde in 1973. "Ik wil een bed maken dat lang gebruikt kan worden (veel bedden waren destijds gemaakt van spaanplaat en raken snel beschadigd) en gemakkelijk te monteren en demonteren." Daarom koos hij voor beukenhout en stelde hij karakteristieke aluminium verbindingsstukken voor, die een belangrijk onderdeel vormen van het ontwerp.

Auping Auronde in cijfers

De Auronde is een revolutionair product uit 1973, met zijn ronde vorm en heldere kleuren.

Nu, 45 jaar later, is het weer revolutionair door het gebruik van nieuwe materialen en de kleurkeuze voor aluminium onderdelen.

Daarnaast zijn er meer dan 1.000.000 Aurondes verkocht en genieten vele Nederlanders dagelijks van het slaapgenot van Auping Auronde. 

Auping uitvoeringen

Het Auping bed Auronde is verkrijgbaar als een- en tweepersoonsbed. Ook is de Auronde verkrijgbaar in een tweepersoons deelbare variant. Deze kan erg gemakkelijk uit en naar elkaar schuiven. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw bed op te maken en de slaapkamer schoon te maken. Ook kan er gekozen worden uit 3 verschillende hoogtes voor de Auronde: 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm. U kunt uw Auronde helemaal afmaken door verschillende accessoires: een achterelement, een hoofdbord en tafeltjes.

Auping Kleuren

Het Auping bed Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Voor de afwerking kunt u kiezen uit 10 kleuren voor de lak en 6 verschillende beitsen op het eiken- of walnotenfineer. De lak is verkrijgbaar in de kleuren: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Coral red, Rusty red of Night blue. De beits in verkrijgbaar in de kleuren: Natural oak, Natural walnut,  Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak, Chalk grey oak. Als laatste kan er gekozen worden voor Aluminium oogjes. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest Green, Blush, Coral Red, Rusty red, Night blue of Aluminium. Kortom, de keuzemogelijkheden bij de Auping Auronde zijn enorm. 

Materiaal

De basis van elk Auping Auronde bed is oersterk beukenhout. Bij Auping wordt altijd gekozen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, omdat we geloven dat je beter slaapt in een bed dat is gemaakt met aandacht voor de wereld om ons heen. Het oersterke beukenhout van het Auping Auronde bed is opgebouwd uit maar liefst 15 lagen, waardoor de Auronde erg lang meegaat.

Auping spiraalbodem 

Een goede bedbodem is erg belangrijk tijdens het slapen. Doordat u en uw matras de beste ondersteuning krijgen, kunt u elke dag heerlijk dromen. Dankzij de juiste bedbodem kan uw matras ook beter ademen. Hierdoor gaat uw matras langer mee. Al onze Auping bedden zijn voorzien van een spiraalbodem. De spiraalbodem van Auping is gemaakt van geweven staal waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, zorgt deze voor een uitstekende ventilatie. Het geeft je lucht.

Auping Auronde kopen

Bent u op zoek naar Auping Auronde bed voor een betaalbare prijs? Bent u op zoek naar een unieke bed waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het geven van professioneel advies. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende matrassen, ledikanten en boxspring bedden. Het Auping Auronde bed is een designklassieker die in iedere slaapkamer goed tot zijn recht komt. Door de jaren heen is het grote aanbod van Auping steeds verder uitgebreid waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende soorten bedden. Het Auping Auronde bed is verkrijgbaar als een- en tweepersoonsbed. Ook kan er gekozen worden uit 3 verschillende hoogtes voor de Auronde: 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm. U kunt uw Auping Auronde helemaal compleet maken door verschillende accessoires zoals een achterelement, een hoofdbord en tafeltjes.

Auping Auronde van Slaapspecialist van der Schuit

Auping maakt al ruim 130 jaar bedden met veel oog voor kwaliteit, design en comfort. Slaapspecialist van der Schuit is officieel dealer van het merk Auping en kan u op professionele en vakkundig wijze goed adviseren. Er zijn diverse mogelijkheden voor de samenstelling van een Auping Auronde bed. De basis van elk Auping Auronde bed is oersterk beuken. Bij Auping wordt altijd gekozen voor duurzame en materialen van hoge kwaliteit. Het oersterke beukenhout van het Auping Auronde bed is opgebouwd uit 15 lagen, waardoor de Auronde erg lang meegaat. U heeft ook een ruime keuze uit diverse stoffen, kleuren, poten en hoofdboorden. Alle kleine details zijn volledig naar eigen stijl en smaak aan te passen. De Auronde is een revolutionair product uit 1973, met zijn ronde vorm en heldere kleuren een prachtige blikvanger in iedere slaapkamer. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw   gewenste Auping Auronde bed samen te stellen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website of langskomen in onze showroom. 

Auping Auronde online te bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u meer weten over de samenstelling van uw gewenste Auping Auronde? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier kunt u een compleet stappenplan doorlopen om uw gewenste Auping Auronde samen te stellen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Zodra uw bestelling binnen is gaan wij direct voor u aan de slag.