Kledingkasten 90 cm breed | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 90 cm breed

Kledingkasten 90 cm breed

Kledingkast 90 cm breed

Op onze website vind u veel verschillende kasten met een breedte van 90 cm. Een kast van 90 cm breed is mooi smal en past op vrijwel alle plekken in uw huis of kantoor. De kledingkast van 90 cm breed zijn leverbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Zou kunt de kasten kopen in een houttint of juist in een uni kleur zoals donker grijs of hoogglans wit.

Kledingkast 90 cm breed wit

Een kledingkast van 90 centimeter breed is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo ook in de kleur wit. Bekijk deze pagina en ontdek prachtige witte kledingkasten voor een scherpe prijs!

Kledingkast 90 cm zwart

Ook voor een zwarte kledingkast van 90 centimeter breed bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons aanbod aan zwarte kasten in de breedtemaat van 90 centimeter. Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in de winkel!

Kledingkast 90 cm breed met spiegel

Ook is er de mogelijkheid om uw nieuwe kast van 90 cm breed te kopen met een spiegel op 1 of zelfs 2 deuren. Een spiegel op uw kledingkast geeft meer ruimte in de kamer, maar helpt uiteraard ook bij het uitzoeken van uw kleding!