Kledingkasten 250 cm breed | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Kledingkasten 250 cm breed

Kledingkasten 250 cm breed

Kledingkasten 250 breed

Bent u speciaal op zoek naar een kast met de breedte van 250 centimeter. Dan bent u bij Slaapspecialist van der Schuit aan het juiste adres. Op onze website vindt u onder andere kasten van 250 centimeter breed. 250 centimeter is een handig formaat; niet te groot, maar toch met genoeg opbergruimte! Deze kasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u de 2,5 meter brede kasten bestellen in verschillende romp- en frontkleuren, waaronder basalt, sonoma eiken imitatie en zijdegrijs. Ook wat grepen betreft kunt u verschillende keuzes maken. Vervolgens is het ook mogelijk om de kasten in 2 hoogtes te bestellen. De keuze is dus aan u! 

Kledingkast 250 breed met spiegel  

Bent u op zoek naar een kast van 250 centimeter breed én een spiegel? Op deze webpagina kunt u deze kast helaas niet vinden. Wel hebben wij een compleet assortiment aan andere kasten die voorzien zijn van een spiegel. Bekijk hier uw kledingkast met spiegel! Wilt u meer weten over kledingkasten met spiegels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

kledingkast 250 breed 236 hoog

Onze kasten van 250 centimeter breed zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De hoogte van 236 centimeter is echter niet gangbaar in de kastenwereld. Wel zijn onze kasten verkrijgbaar in de hoogtes 223 en 240 centimeter. De keuze is aan u!

Kledingkast 250 breed wit

Wilt u graag een witte kast van 250 centimeter breed? Dat is mogelijk! Onze kasten in de breedte van 250 centimeter zijn verkrijgbaar in de kleur wit. Wilt u een compleet witte kast? Of gaat u toch voor een kast met een witte romp en een zwarte front? Het is allemaal mogelijk!