Alle Steel and Stockings bedden bij elkaar, bekijk ze hier.

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Steel and Stockings

Steel and Stockings

Steel and Stockings

Sinds 2016 werken 2 dames aan een succesvol bedden merk, het merk Steel and Stockings. De bedden van Steel and Stockings zijn trend zettend, van hoge kwaliteit en worden gemaakt in Nederland. De ontwerpen van Steel and Stockings kenmerken zich als vrouwelijk en stoer. Vaak worden de bedden opgebouwd uit verschillende type materiaal, hout en staal zijn 2 type materialen die vaak worden toegepast. In zijn algemeenheid kun je wel stellen dat dat de combinatie van de materiaal zorgen een bijzonder en harmonieus geheel, uiteraard met de duidelijke vrouwelijke touch.

Steel and Stockings bij Slaapspecialist van der Schuit

In onze showroom vindt u verschillende bedden van Steel and Stockings, naast de bedden vindt u bij ons de nodige accessoires van Steel and Stockings. U kunt alle verschillende type bedden bij ons zowel; in de showroom als online bestellen. Wij proberen online u zo veel mogelijk te laten zien. In de winkel kunt u ook de verschillende soorten hout, staal en stof zien en voelen. Van alle soorten materiaal hebben staaltjes en andere voorbeelden, we kunnen uw nieuwe Steel and Stockings bed helemaal naar wens samenstellen onder het genot van een heerlijk  cappuccino, thee of gewone koffie! Wij helpen u graag!

Steel & Stockings

Sinds de oprichting van Steel & Stockings is veel veranderd! Waar in het begin nog in een kleine garage werd geschuurd wordt en kan (!) er nu gekozen worden om bepaalde zaken uit te besteden aan bedrijven die gespecialiseerd zijn bijvoorbeeld houtverwerking, of staal. Steel & Stockings en hun vrouwelijke eigenaressen concentreren zich inmiddels op het verder uitbreiden van het concept. Ze willen Steel & Stockings laten uitgroeien tot het merk voor de totale inrichting van de slaapkamer.

Steel Stockings

Naast bedden kunt u bij Steel Stockings ook terecht voor allerlei verschillende accessoires als, de BedBag, lampen, tafeltjes, dress boys/girl en nog veel meer. Kortom Met Steel Stockings kunt u, uw complete slaapkamer aankleden!

De voordelen van Steel and Stockings op een rijtje:
  • -Uniek design
  • -Gebruik van pure materialen
  • -Made in Holland
  • -Veel leuke extra`s
  • -Eenvoudig aan te passen naar wens