Bent u op zoek naar een AltijdGoedSlapen kast?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Altijd Goed Slapen kasten

Altijd Goed Slapen

Altijd Goed Slapen is gespecialiseerd in slaapcomfort en kasten. Deze stijlvolle kasten zijn te vinden op onze website. Altijd Goed Slapen kasten stralen rust uit in uw (slaap)kamer vanwege de rustige kleuren. Wij, bij Slaapspecialist van der Schuit bieden u Altijd Goed Slapen aan. 

Altijd Goed Slapen Ellis

Ellis is een linnenkast van Duitse makelij met veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit een kast met twee, drie of vier deuren. Een spiegel/kroonlijst is optioneel. Dit houdt in dat de linnenkast Ellis in verschillende kleuren en maten beschikbaar is. 

Altijd Goed Slapen Bueno 

De vierdeurs kast uit de Bueno serie is prachtig. De kroonlijst op de bovenkant van de kast is voorzien van LED lampen, alle deuren hebben softclose. De binnenkant heeft extra's, zo is er aan de rechterkant een extra vakverdeling gemaakt door vier planken toe te voegen. De afmetingen van de kast zijn 240 centimeter hoog en 220 centimeter breed. 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een ander product dan de Altijd Goed Slapen producten? Klik dan op deze link! Uiteraard bent u welkom in onze showroom in Geldermalsen. Wij kunnen u een goed en persoonlijk advies bieden!