Kledingkasten van Rauch

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Rauch kasten

Rauch kledingkasten

Kasten van Rauch zijn degelijke kasten van Duitse makelij. Rauch heeft drie lijnen waar de kledingkasten in zijn onderverdeeld, Blue, Orange en Black. Dit houdt in dat in deze drie groepen verschillende kwaliteit kasten verdeeld zijn. Met Blue als startniveau, Orange als midden collectie en met Black als topcollectie. In het assortiment van Rauch zijn verschillende typen kasten te vinden, waaronder zweefdeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, commodes en nachtkasten. Ook zijn er kledingkasten waarbij maatwerk mogelijk is. Daarnaast zijn Rauch kasten in diverse kleuren te bestellen, waaronder zwart, wit, houtkleur en zijdegrijs. Als laatste zijn de Rauch kasten verkrijgbaar in diverse frontuitvoeringen. Bekijk ons assortiment om dit alles te ontdekken!


Rauch kasten Duitsland

De kasten van het merk Rauch worden al meer dan 125 jaar in Duitsland geproduceerd. Rauch produceert haar kasten op een toekomstbewuste manier. Dit betekent dat de productie van de kasten op een duurzame manier plaatsvindt. Over ontbossing en andere schade aan de leefomgeving hoeft u zich dus niet druk te maken als u een Rauch kast bestelt. Naast duurzaamheid blinkt Rauch ook uit in kwaliteit. De kasten die dit merk produceert zijn uiterst robuust. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Met een Rauch kast kunt u dus jaren vooruit!

Rauch kasten dealer

Slaapspecialist van der Schuit is een erkende Rauch dealer. Wij bieden talloze kasten aan van het merk Rauch. Vrijwel alle typen kasten van Rauch kunt u bij ons vinden. Op onze website kunt u het gehele assortiment rustig bekijken. Als Rauch dealer hopen we u te kunnen helpen met het uitzoeken en samenstellen van de passende Rauch kast. 

Rauch showroom

Wilt u de Rauch kasten met eigen ogen zien? Wilt u persoonlijke ondersteuning en advies bij het samenstellen van uw Rauch kast? Kom dan langs in onze showroom in Geldermalsen. Hier vindt u diverse (Rauch) kasten. Bovendien kunt u bij ons met behulp van digitale hulpmiddelen uw eigen kast tot in de details samenstellen. Wilt u een kast met verlichting, ingebouwde spiegels of ladeblokken? Kom dan vooral langs in de showroom!

Rauch schuifdeurkast

Zoals eerder is gezegd zijn Rauch kasten beschikbaar in allerlei varianten. Zo zijn de Rauch kasten ook verkrijgbaar met schuifdeuren. Schuifdeuren worden ook wel zweefdeuren genoemd, omdat ze horizontaal open zweven. Rauch schuifdeurkasten hebben diverse voordelen. Zo nemen de schuifdeuren geen ruimte in als ze open zweven, ze zwaaien immers niet naar buiten open. Daarnaast zijn de kasten voorzien van een easy slide systeem. Hierdoor gaan de deuren soepel en geluidloos open. Enorm handig!

Rauch hoekkast 

Rauch biedt ook enkele hoekkasten aan. Hoekkasten zijn erg handig, want ze zorgen ervoor dat uw ruimte heel efficiënt gebruikt wordt. Wilt u direct naar onze (Rauch) hoekkasten? Ga dan naar deze pagina.