Alle Swissflex matrassen overzichtelijk op een rij.

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Swissflex matrassen


De matrassen van Swissflex worden op de meest nauwkeurige manier speciaal voor u gemaakt in Zwisterland. In onze showroom vind u een ruime selectie van de verschillende type matrassen. Zo zijn er verschillende Versa type, met en zonder pocketveren en ook de meest nieuwe Hybrid matrassen collectie heeft zijn intrede gedaan.
Veel van deze type matrassen zijn te testen in onze showroom. De matrassen zijn opgesteld samen met de wereld beroemde lattenbodems van Swissflex. De combinatie matras en bodem zorgt voor een ongekende combinatie van ontlasting van druk punten en ondersteuning op punten waar het lichaam er juist om vraagt. De matrassen van Swissflex zijn ook prima te combineren met een eventuele bestaande matras drager, bijvoorbeeld een boxspring of spiraal bodem. 
Onze slaapadviseurs staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag naar uw perfecte Swissflex matras.   

Swissflex matrassen

De hele Swissflex matrassen collectie is in grote lijnen opgebouwd uit 2 verschillende type. De eerste is de wel bekend Versa serie, het andere type in het nieuwe Hybrid serie. Beide series zijn ontwikkeld om perfect te combineren met de bekende lattenbodems van Swissflex. Al kunnen de matrassen van Swissflex ook gecombineerd worden met uw bestaande bed bodem, of met een ander merk lattenbodem. Het is wel zaak dat deze bodem nog voldoende ondersteuning bied en op de juiste punten voldoende meebeweegt met het lichaam. Ook moet u er van uitgaan dat het geweldige ligcomfort wat Swissflex kan bieden alleen bereikt kan worden als u kiest voor de bodem en het matras van Swissflex.  

Swissflex Versa matrassen

De Versa matrassen van Swissflex staan al jaar en dag garant voor degelijke Zwitserse kwaliteit. De Versa matras serie van Swissflex bestaat uit 8 verschillende matrassen. Alle Versa matrassen kunnen geleverd worden in 2 verschillende hardheden, namelijk soft en medium. Een uitzondering hierop is het meest luxe matras uit de Versa serie, de Versa Excellence. Dit Versa matras is namelijk leverbaar in 3 verschillende hardheden. De meeste Versa matrassen van Swissflex hebben een afdekking van Geltex. Het Geltex materiaal zorgt voor een perfecte ventilatie, drukverdeling en de juiste ondersteuning. Ook is het mogelijk de Versa matrassen te combineren met natuurlatex, dit zijn de Versa 20 natuurlatex en de Versa 22 natuurlatex. De Versa Excellence matras heeft een afdekking van Gomtex gecombineerd met Talalay latex.

Swissflex Hybrid matrassen

De Swissflex Hybrid matrassen zijn de meeste nieuwe type matrassen van de beddenfabriek uit Zwitserland. De serie bestaat uit 2 verschillende matrassen; de SF Hybrid 24 en de SF Hybrid 26. Het verschil tussen de 2 zit hem in de hoogte. Het Hybrid 24 matras is 24 cm hoog en de Hybrid 26 is 26 cm hoog. De 26 Hybrid geeft ook een wat royaler en luxer ligcomfort. Het Hybrid 26 matras van Swissflex heeft ten opzichte van de 24 het verschil dat er de mogelijkheid is om te kiezen voor een latex afdekkingslaag. Zowel de Hybrid 24 als de 26 zijn leverbaar in 3 verschillende hardheden, Soft, Medium en Firm. Afhankelijk van uw lichaamsbouw zal 1 van de 3 verschillende hardheden passend bij u zijn. Vervolgens kunt u ook nog eens kiezen uit 3 verschillende type tijken; de Pure wash, Fresh & free en de Wool wash. Op deze manier kunt u dus uw Swissflex Hybrid matras precies samenstellen zoals u wenst.

Swissflex matras

Wanneer u op zoekt bent naar een nieuw Swissflex matras bent u van harte welkom. In onze showroom hebben wij een mooie selectie verschillende type matrassen van Swissflex. Onze adviseurs helpen u graag bij het zoeken naar het matras wat het beste bij u past. In onze webshop kunt u ook gelijk een matras van Swissflex bestellen als u al weet u zou willen.