Matrassen online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Matrassen

Matrassen

Matrassen zijn er in vele verschillende soorten. Deze zouden we kunnen onderverdelen in vier soorten, namelijk: schuim matrassen, latex matrassen, pocketveer matrassen en bonellveer matrassen.
Alle matras types hebben hun eigen voordelen, een bonell veer matras is wat voordeliger geprijsd, latex matrassen zijn makkelijk vormend, pocketveer en koudschuim matrassen ventileren uitstekend.
Een matras moet bij u passen, wij geven u daar dan ook een goed advies over.
In onze showroom hebben we een groot aantal matrassen liggen, deze kunt u zonder afspraak komen proberen!

Matrassen online kopen

Als u op zoek bent naar nieuwe matrassen, dan bent u bij ons in Geldermalsen aan het goede adres. In onze ruime showroom hebben wij al onze matrassen voor u uitgestald. In onze showroom staan adviseurs klaar die al jarenlang ervaring hebben in deze branche. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen. Daarnaast zijn wij ook uitgebreid richting Den Bosch, Nijmegen en Utrecht.

Welke soorten matrassen zijn er?

Bij alle matrassen bestaat de vulling uit meerdere lagen van verschillende materialen. Denk hierbij aan pocketvering, traagschuim en koudschuim. Er zijn verschillende soorten factoren wat deze matrassen tot de beste matrassen maakt.. De materialen die gebruikt worden, de dikte van de lagen en in welke volgorde de lagen liggen maakt de matrassen zo uniek. Dit alles bepaalt hoe goed een matras uw lichaam ondersteunt. De ventilatie van het matras is ook zeer belangrijk. Bent u op zoek naar een zacht matras of naar een wat harder matras? Komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom, wij staan u graag te woord.

Advies op maat voor uw matrassen

Onze service en advies begint uiteraard bij het eerste contact in onze showroom. Onze ervaren slaapcomfort adviseurs staan graag voor u klaar. Samen met u bekijken wij welk matras er het beste bij u past. Indien u uw gewenste matras gevonden heeft vinden wij het daarnaast erg belangrijk, u de juiste service te bieden ook na aankoop van een product. Wij streven ernaar dat u tevreden bent over uw aankoop en dat u ook gebruik kunt maken van ons advies na de aanschaf van uw aankoop. Wij staan u graag te woord. 

De Service van Slaapspecialist van der Schuit

Wij vinden het belangrijk dat de klanten weten dat de services bij ons op nummer één staat.  Slaapspecialist van der Schuit staat graag voor uw klaar in onze slaap speciaal zaak in Geldermalsen. Slaapspecialist van der Schuit vind het belangrijk dat u ook bedenktijd heeft. Dit is geldig 60 tot 100 dagen na aankoop. Daarnaast bieden wij u een garantie aan van 2 jaar tot 10 jaar. Onze adviseurs staan u graag te woord in onze uitgebreide showroom. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen bij onze aangeboden matrassen. Wij nodigen u graag uit om ook de matrassen uit te proberen in onze showroom. Wij bieden u deskundig advies en meten graag voor u uw matras in.  Bekijk online ons complete assortiment of ervaar onze mogelijkheden in onze winkel. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Geldermalsen.