Alle Avek bedden bij elkaar, bezoek onze showroom

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Avek bedden

De Boxspring Ninety van Avek is als beste getest door de consumentenbond! 

The Ninety scoort niet alleen zeer hoog op levensduur (cijfer van een 8, 9), maar is ook de beste boxspring als het gaat om ligeigenschappen. De Ninety boxspring is extra voordelig; u krijgt er een gratis set LED leeslampjes voor aan het hoofdbord en LED in- en uitstapverlichting bij!

We hebben dit bed uitgelicht met een toffe video onderaan deze pagina!Bekijk het bed hier: https://www.slaapspecialistvanderschuit.nl/boxsprings/avek-boxsprings/boxspring-avek-ninety/

Avek bedden

Over Avek

Avek is een Nederlands beddenmerk dat al 90 jaar ervaring heeft in lekker slapen. In 1927 werd Avek opgericht in Surhuisterveen in Friesland. Hier worden de boxsprings van Avek nog steeds geproduceerd. De op maat gemaakte boxsprings zijn van topkwaliteit en worden op vakkundige wijze nog steeds vervaardigd onder het motto 'Arbeid, Vlijt En Kwaliteit (AVEK). Het beddenmerk is wel met de tijd meegegaan. Niet alleen in Nederland worden de boxsprings van Avek verkocht, maar ook daarbuiten.

Een Avek bed van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is dé beddenspecialist. Wij zijn dan ook dealer van Avek bieden u verschillende opties voor een Avek bed. Avek biedt verschillende soorten bedden aan. De Avek bedden zijn op te delen in twee categorieën: gewone bedden (bedmodellen genoemd) en boxsprings. Wat gewone bedden betreft biedt Avek het prachtige bedmodel 'Stiel' aan. Dit bed bestaat uit een spiraalbodem, twee matrassen en een hoofdbord naar keuze. Wat boxsprings betreft zijn er maar liefst 5 verschillende boxspring programma's van Avek: '1927', 'Ninety', 'Fier', 'Simmer' en 'Noflik'. Het assortiment aan Avek bedden kun u op uw gemak bekijken op de website van Slaapspecialist van der Schuit. Bovendien bent u van harte welkom in onze showroom in Geldermalsen. In onze showroom geven wij u graag hulp en advies bij het zoeken van uw eigen Avek bed!

Het aanschaffen van een Avek bed

Zoals eerder gezegd, kunt u de Avek bedden bekijken via de onze website. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u natuurlijk direct uw Avek bed bestellen. Maar waarschijnlijk heeft u deskundig advies nodig. Immers, een Avek bed koopt u niet elke dag. Ieder persoon heeft zijn eigen wensen wat betreft ligcomfort. Daarom is het mogelijk om bij ons in de showroom een deskundig advies te krijgen over uw nieuwe Avek bed. Onze medewerkers zijn helemaal thuis in de wereld van Avek bedden en staan klaar om u te helpen! Bij het uitzoeken van een geschikt Avek bed zal er gekeken worden naar talloze aspecten van het slapen. Zo zijn onze medewerkers benieuwd naar uw favoriete slaaphouding, uw lichaamsgewicht en andere persoonlijke eigenschappen en voorkeuren. Op deze manier kan het beste Avek bed voor u geselecteerd worden!

Bij Slaapspecialist van der Schuit zien we het als onze uitdaging om u het beste product te bieden. Ook willen wij u het Avek bed aanbieden in de prijsklasse die u voor ogen heeft. De Avek bedden kenmerken zich door een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo krijgt u het meest comfortabele bed voor een scherpe prijs! Naast prijs-kwaliteitsverhouding, hechten wij ook veel waarde aan service. Deze service houdt niet op na de levering van uw boxspring. Slaapspecialist van der Schuit gaat verder. Want ligt uw bed toch niet zo lekker als u gehoopt had? Of vertoont uw bed al heel vroeg slijtage? Ook dan staan wij voor u klaar!

Graag tot ziens bij Slaapspecialist van der Schuit!