Bedden online kopen | Slaapspecialist van der Schuit

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Bedden

Online bedden kopen

Online bedden kopen? In onze online store kunt u alvast ons volledige assortiment zien. Wij hebben een ruime keuze in bedden. Wij gaan van ledikanten tot boxsprings. Heeft u online al uw droombed gevonden? Wij nodigen nu graag uit in onze showroom, zodat u uw droombed in het echt kunt zien. U bent dan ook in de gelegenheid om het bed te voelen en te proberen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt onder het genot van een kop koffie, persoonlijk advies krijgen van één van onze adviseurs.   

Ons assortiment bedden

Wij hebben een breed assortiment samengesteld in bed textiel, bedden, matrassen en boxsprings. Zo ook in onze bedden.  Bij het samenstellen van onze collecties houden wij altijd één ding voor ogen: Wij willen de klant het beste product binnen de gekozen prijs bieden!  Wij kunnen niet zeggen dat een matras van € 149,- hetzelfde biedt als een op maat gemaakt matras van € 1.395,- Wel kunnen wij zeggen dat wij u het beste matras van € 149,- leveren.

Onze adviseurs

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het bedden vak. Wij vinden het belangrijk dat onze adviseurs u op de juiste manier kunnen adviseren. Onze adviseurs hebben geen voorkeur voor bepaalde merken of type producten, zij vinden het belangrijk u de juiste keuze maakt. Door onze jarenlange ervaringen zijn wij gedreven adviseurs geworden. Doordat wij weten wat de klant wilt, kunnen wij daar goed op inspelen. Wij kunnen u, met onze persoonlijke expertise, goed helpen. Wij kunnen samen met u de juiste bed maat opmeten, de juiste samenstelling van het matras en de juiste materialen bepalen. Ieder mens is verschillend en daar horen ook verschillende soorten bedden bij. 

Ontstaan van Slaapspecialist van der Schuit

Slaapspecialist van der Schuit is in juni 2012 opgericht door Frank van der Schuit. Frank had een grote droom. Zijn droom was om de beste beddenwinkel in de regio te worden. Frank vond dat met de combinatie van service en de juiste prijsstelling de juiste basis kon worden voor een groot en gezond bedrijf. Nu een aantal jaren later is het basis en principe nog steeds van kracht! 

Ons team is de laatste jaren flink uitgebreid. Ook onze showroom is groter geworden. Het voordeel hieraan is dat wij u, als klant, alle ruimte kunnen bieden zodat u al onze bedden goed kunt proberen. Naast de showroom, hebben wij er ook ruimte bij gekregen in onze kantoren.

In de toekomst willen wij graag nog meer groeien, maar niet vergeten waar we vandaan zijn gekomen. Klant gerichtheid, services, zekerheid en advies zijn onze krachten.