Op zoek naar een hoge kast?

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Hoge kledingkasten

Hoge kledingkasten

Hoge kledingkasten 

Hoge kledingkasten zijn ontzettend handig. Zonder veel grondoppervlak in beslag te nemen, bieden ze toch veel ruimte. Hoge kledingkasten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, breedtes en uitvoeringen. Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u een ruim aanbod aan hoge kledingkasten. Wij bieden u kledingkasten aan van merken zoals Rauch en Nolte. Dit zijn kledingkasten van hoge kwaliteit, gemaakt in Duitsland. De meeste kasten zijn bovendien gemaakt van duurzaam geproduceerd hout! Dat is mooi meegenomen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste hoge kledingkast.  

Kledingkast schuifdeur

Hoge kledingkasten zijn verkrijgbaar in grofweg 2 varianten: met schuifdeuren en met draaideuren. De varianten met schuifdeuren (ook wel zweefdeuren genoemd) zijn erg populair. Ze schuiven immers soepel en geluidloos open en dicht. Hoge kledingkasten met schuifdeuren staan er genoeg op onze website. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Rauch 20UP 1A Zweefdeurkast hoog!

Hoge kledingkast 240 hoog

Zoekt u specifiek een hoge kledingkast van 240 centimeter hoog? Wij bieden u diverse kasten in deze specifieke hoogte. Met een hoogte van 240 centimeter creëert u extra veel opbergruimte. Dat is ontzettend handig! Overigens zijn verschillende van onze hoge kledingkasten ook verkrijgbaar in de hoogte van 235 centimeter.