Op zoek naar een houten kledingkast?

Welkom op onze website. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:
  • Shop
  • Houten kledingkasten

Houten kledingkasten

Houten kledingkasten 

Bij Slaapspecialist van der Schuit bieden wij u een ruime keuze in houten kledingkasten. Houten kasten zien er prachtig uit dankzij hun natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn houten kasten te combineren met vrijwel alle andere kleuren. Hout is dus enorm veelzijdig! Wij bieden u houten kledingkasten aan van diverse merken, waaronder Rauch en Nolte. 

houten kledingkast Wood 

Wij bieden u een prachtige kast aan van het type 20UP Wood. Deze kast uit de Wood serie is grotendeels gemaakt uit massief hout. De kast is voorzien van 3 zweefdeuren die soepel en geluidloos op en dicht gaan. Bij deze kast krijgt u echt waar voor uw geld: de kast is robuust en stijlvol. Bovendien is het hout duurzaam geproduceerd!

Grote houten kledingkast

Kledingkasten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo bieden wij ook grote houten kledingkasten aan. Grote houten kledingkasten zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, waaronder 300, 320, 340 en zelfs 400 centimeter. Voor deze grote kledingkasten kunt u bijvoorbeeld kijken naar de Nolte Horizont 100 houten kledingkast of de Rauch 20UP 5B Draaideur. Zo'n grote houten kledingkast maakt uw (slaap)kamer helemaal af. Bovendien is het ontzettend praktisch: het biedt veel opbergruimte voor uw kleding, bedlinnen en andere spullen. 

Kledingkast massief hout

Zoekt u een kledingkast van massief hout? Deze hebben wij ook in het assortiment. Hierbij kunt u kijken naar de Rauch 20UP Wood. Deze kast is grotendeels gemaakt uit massief eikenhout. Deze stoere kast is robuust, stijlvol en onverwoestbaar. U kunt er jaren plezier aan beleven! 

Houten kledingkast goedkoop

Een houten kledingkast hoeft niet duur te zijn. Zo is een topkwaliteit houten kledingkast al verkrijgbaar onder de duizend euro! Neem bijvoorbeeld de Nolte Concept Me 300 houten kledingkast of de Rauch 20UP 1A Draaideurkast. Deze kasten hebben een prachtige houtlook, en dat voor een scherpe prijs! Bovendien worden de kasten GRATIS thuisbezorgd! 

Kledingkast hout wit

Ook als u een kledingkast hout wit zoekt bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u diverse kledingkasten aan waarbij hout en wit gecombineerd worden. Bijvoorbeeld een houten rompkleur gecombineerd met een witte frontkleur. Dit zorgt voor het nodige contrast en dat ziet er prachtig uit!