Complete slaapkamers nu online te bestellen!

U kunt 15% extra korting krijgen met de volgende code: opheffingsuitverkoop15. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Tel: 0345-581835

U bent hier:

Complete slaapkamers

Complete slaapkamer

Als u op zoekt bent naar nieuwe meubelen voor in de kamer waar in het meest tot rust komt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een aantal complete sets bedden gecombineerd met nachtkastje en kasten voor u geselecteerd. Alle complete set worden geleverd met complete CBW garanties en ook gratis bezorgt in de door u gewenste kamer. 
Een complete slaapkamer is ook echte helemaal compleet met bodems en matrassen, uiteraard kunt u die gelijk mee bestellen bij uw nieuwe kamer, een aantal type matrassen en lattenbodems hebben wij vast voor u geselecteerd. Mocht u persoonlijk advies willen bij het bestellen van een compleet nieuwe slaapkamer bent u van harte welkom in onze showroom.  Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om ons te bezoeken, helpen wij u ook graag telefonisch of per E-mail. Kortom, wij helpen u graag aan uw nieuwe complete slaapkamer.

Hier kunt u ook diverse boxsprings bekijken